Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio İnter İddaa Tahmini 26.08.2022

Lazio evinde İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 3. haftanın en öne çıkan mücadelesi, 26 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, dev derbi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.44, beraberliğe 3.36, konuk ekibe ise 1.66 oran veriyor.

Lazio Berberlikten Kurtulamadı 

İtalya Serie A Ligi sahnesinde yeni sezona galibiyetle başlayan Lazio, ilk  hafta sahasında Bologna’yı konuk ederken, Maurizio Sarri’nin öğrencileri,  yeni transfer Luís Maximiano’nun büyük hatasıyla henüz 5. dakikada 10 kişi kaldı. Kalecini hatasını golcüler telafi etti. 1-0 geriden gelerek galibiyete uzandılar. İkinci hafta ise Torino deplasmanına konuk olan ev sahibi, üstün futboluna rağmen savunma kilidini bir türlü açmayı başaramadı ve 1 puana razı geldi. Ev sahibinde ilk haftadaki oyun etkisi Torino deplasmanında devam ederken, Lazio cephesinde galibiyet adına tek eksik gol oldu. İlk deplasman sınavında puan kaybeden Lazio, ezeli rakibi İnter karşısında iç sahada kazanmaya devam etmek istiyor. 

İnter 2’de 2 Yaptı 

İnter geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Spezia karşısında 3 puanı 3 golle aldı. İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamasa da, Lecce karşısında 2-1’lik skorla kazanan konuk ekip, Spezia karşısında performansını bir adım daha ileriye taşıdı. Lautaro Martinez, Hakan Çalhanoğlu ve Correa’nın golleriyle kazanan İnter, 2’de 2 yapmayı başardı ve şampiyonluk için kurduğu güçlü kadrosuyla rakiplerine göz açtırmadı. Yeni sezonun önemli test maçlarından birine Lazio deplasmanında çıkacak olan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk derbisini kazanmak istiyor. İnter cephesinde takıma geri dönen Lukaku iyi bir başlangıç yaparken, yeniden takımın hücum yükünü sırtlandı. 

Lazio – İnter Maç Bilgileri

Lazio – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında önemli bir eksik bulunmuyor. İnter cephesinde ise Henrikh Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Manuel Lazzari, Danilo Cataldi, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini 

İtalya Serie A Ligi’nin en güçlü kadrolarından birine sahip olan İnter, başlangıcı 2’de 2 yaparak yaptı. Konuk ekip galibiyetlerine ezeli rakibi Lazio karşısında da sürdürecektir. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide kazanan taraf Lazio. Ev sahibi büyük bir sürprize imza atarken, ligin iddialı takımlarından İnter’i 3 golle mağlup etti. İnter’e deplasmanda Lautaro Martinez’in golü mağlubiyetten kurtulmak için yeterli olmadı.