Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Cremonese İddaa Tahmini 30.08.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 30 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Cremonese karşı karşıya gelecek.

intobet, İnter galibiyetine 1.14, beraberliğe 8.50, Cremonese galibiyetine ise 23.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 olarak verilmiş.

İnter İlk Mağlubiyetini Aldı

İnter, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk mağlubiyetini ezeli rakibi Lazio’ya karşı aldı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, yeni sezona fırtına gibi başlasa da, Lazio deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Sezonu Lecce karşısında 2-1’lik galibiyetle açan İnter, 2. hafta evinde konuk ettiği Spezia karşısında 3-0’lık galibiyetle kazanma alışkanlığını sürdürürken, derbi mağlubiyeti moralleri bozdu. Yeni sezon öncesi Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Bellanova, Correa ve Dimarco transferleriyle elini güçlendiren ev sahibi, savunmada yaşadığı sıkıntılarla ezeli rakibi karşısında etkisiz kaldı. Gol sorunu çekmeyen İnter’in, savunmadaki zafiyetlere kısa sürede çözüm bulacağını düşünüyorum. Ev sahibinde bu sezon hedef geçen sezon kaçan şampiyonluk kupasını kaldırmak.

Cremonese Güven Vermedi

Konuk ekip Cremonese, İtalya Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Ligin yeni temsilcisi ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, aldığı sonuçların yanı sıra sergilediği futbolla da zayıf halkalar arasında yer aldı. Sezona Fiorentina deplasmanında mağlubiyetle başlayan konuk ekip, kayıplarına Roma ve Torino karşısında devam etti. Göreve Massimiliano Alvini’yi getirmesine ve sezon başında 19 transfere imza atmasına rağmen, İtalya Serie A Ligi için ilk 3 hafta yetersiz bir görüntü sergileyen Cremonese, zorlu İnter deplasmanı öncesinde güven vermekten çok uzakta.

İnter – Cremonese Maç Bilgileri

İnter – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Henrikh Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor. Monza cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

Mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Ev sahibi İnter ilk mağlubiyetini aldıktan sonra toparlanmak istiyor. Cremonese ise artık kötü gidişata son vermek istiyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.97

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, İnter 3 golle rahat bir galibiyet alırken, Cremonese ise deplasmanda tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.