Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Monza Bahis Tahmini 30.08.2022

30 Ağustos Salı akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 4. hafta mücadeleleri sahne alırken, yoluna namağlup devam eden Roma evinde en alt sıradaki Monza‘yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

Bets10, Roma galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.00, Monza galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.12, beraberliğe 5.29, konuk ekibe ise 9.17 oran veriyor.

Roma Sezona İyi Başladı

Yeni sezon öncesi Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum’u kadrosuna katan Roma cephesinde, son transfer ise tecrübeli golcü Belotti oldu. İlk 2 haftadan 2 galibiyet çıkaran Jose Mourinho ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta çıktığı Juventus derbisinden ise 1 puanla ayrıldı. İlk 2 haftada Salernitana ve Cremonese karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan Roma, Juventus deplasmanında ise 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliğe uzandı. İlk 3 hafta savunma etkisiyle dikkat çeken ev sahibi, kalesinde tek golü duran topla gördü. Yeni sezon için çok güçlü bir kadro kuran Roma, iç saha galibiyetlerine ligin yeni temsilcilerinden Monza karşısında devam etmek istiyor.

Monza 3 Haftadır Mağlup

Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Udinese’yi evinde konuk eden Monza, Andrea Colpani ile ilk yarıda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü sadece 4 dakika koruyabildi ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden konuk ekip, ilk 3 haftayı 3 mağlubiyetle geçirdi. Giovanni Stroppa ve öğrencileri sırasıyla Torino, Napoli ve Udinese’ye kaybetti. Kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, 2 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, sezon başında yaptığı 15 önemli transfere rağmen henüz Serie A Ligi için yeterli olamadı. Monza mağlubiyetlerine Roma deplasmanında son vermek istiyor.

Roma – Monza Maç Bilgileri

Roma – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Georginio Wijnaldum’un sakatlığı bulunuyor. Monza cephesinde Pablo Mari, Marco D’Alessandro ve Andrea Ranocchia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Ranocchia, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Marco D’Alessandro, Andrea Barberis, Filippo Ranocchia, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne yeni transferleriyle iyi bir başlangıç yapan Roma, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecek ve ligin yeni temsilcisi karşısında 3 puan adına zorlanmayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma sahasında Dybala’nın 2, Roger Ibañez’in tek golüyle 3 puana uzandı. 3 golle galip gelen Morinho’nun öğrencileri, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.