Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lorient İddaa Tahmini 31.08.2022

İddaa fikstüründe 31 Ağustos Çarşamba akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens sahasında Lorient‘i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00.

Betroad, Lens galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.35, Lorient galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

Lens Doludizgin

Lens, Fransa Ligue 1’de yeni sezona yaptığı harika başlangıçla birlikte, zirvenin ortağı oldu. Franck Haise ve öğrencileri, Brest, Monaco ve Rennes karşısında galip gelirken, Ajaccio deplasmanından ise 1 puanla ayrıldı. Yeni sezonda namağlup bir performans ortaya koyan Lensi, attığı 9 gole karşılıki kalesinde 4 gole izin verdi. Florian Sotoca 3 , Lois Openda ve Seko Fofana 2’şer gollük performansıyla sezona damga vuran isimler olurken, ev sahibi harika hücum performansıyla dikkat çekti. Son olarak sahasında Rennes engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Lens,  PSG ve Marsilya ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Ev sahibi namağlup performansını Lorient galibiyetle sürdürmek istiyor.

Lorient Sezona İyi Başladı

Geçen sezon Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi yaşayan Lorient, yeni sezonda göreve Regis Le Bris’i göreve getirirken, Yvon Mvogo, Gédéon Kalulu, Darlin Yongwa ve Montassar Talbi transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, değişikliklerin meyvesini ilk 3 haftada namağlup bir performansla topladı. Rennes ve Clermont karşısında kazanan konuk ekip, Toulouse deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son 2 haftada 4 gol bulan Lorient, 3 maçta ise 5 kez fileleri havalandırdı. Maç eksiğine rağmen üst sıraları zorlayan konuk ekip, ligin bir diğer namağlup takımı Lens karşısına deplasmanda çıkacak.

Lens – Lorient Maç Bilgileri

Lens – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Deiver Machado, Lois Openda, Florian Sotoca.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Laurent Abergel, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftaya harika performansıyla damga vuran Lens, yenilmezlik serisini Lorient karşısında galibiyetle taçlandıracak ve rakibine ilk mağlubiyetini tattıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens namağlup performansını iç sahada 5 gollük galibiyetle taçlandırdı. Ev sahibi attığı 5 gole karşılık, Lorient’e sadece 2 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.