Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Clermont İddaa Tahmini 31.08.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde yoluna namağlup devam eden Marsilya, 31 Ağustos Çarşamba akşamı sahasında Clermont‘u konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de start alacak.

Betroad, Marsilya galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.95, Clermont galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.22, beraberliğe 4.44, konuk ekibe ise 6.76 oran veriyor.

Marsilya Yeni Transferleriyle Kazanıyor

Marsilya yeni hocası ve yeni transferleriyle sezona harika bir başlangıç yaptı. Igor Tudor yönetiminde 4 maçtan 10 puan çıkaran Marsilya, PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Son 2 haftada Nantes ve Nice engellerini galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibinde, yeni transferler Alexis Sanchez, Luis Suárez ve Nuno Tavares 10 golün 7’sine imza attı. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan ev sahibi, kısa süre içerisinde takım uyumunu yakaladı. Marsilya, Tudor önderliğinde harika performansını sürdürmek istiyor. Zirvenin ortağı bu hafta Clermont karşısında galibiyet arayacak. Güçlenen hücum hattıyla Marsilya’ya, Ligue 1 sahnesinde karşı koymak zor.

Clermont İstikrardan Uzak

Clermont cephesinde seri 10 kişiyle sona erdi. Geçtiğimiz hafta Lorient deplasmanına konuk olan Clermont, 48. Dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalırken, mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Reims ve Nice galibiyetlerinin ardından ligin 2. mağlubiyetini alan Clermont, daha önce ligin ilk haftası evinde son şampiyon PSG’ye 5-0 kaybetmişti. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Pascal Gastien’in öğrencileri, henüz Ligue 1’de istikrar sağlayamadı. Konuk ekip bir kez daha mağlubiyetin ardından ligde kazanmak istiyor. Rakip yoluna namağlup devam eden Marsilya.

Marsilya – Clermont Maç Bilgileri

Marsilya – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Clermont cephesinde ise Neto Borges kart cezalısı. Mehdi Zeffane’nin sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Chancel Mbemba, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Florent Ogier, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Johan Gastien, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

İlk 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ve PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Marsilya, sergilediği harika performansla Clermont karşısında farklı galibiyet adına denenmeye değer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.78

Betroad Oranı: H1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya namağlup performansını Clermont galibiyetiyle sürdürdü. Mücadeledeskoru belirleyen isim Pape Gueye oldu.