Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Lens İddaa Tahmini 04.09.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. hafta fikstürü 4 Eylül Pazar günü devam ederken, Reims evinde Lens’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2.

Hovarda, Reims galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.55, Lens galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Reims 4 Maç Sonra Kazandı

Fransa Ligue 1 sahnesinde karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Reims, adım adım yükselişe geçti. Oscar Garica ve öğrencileri sezona Marsilya ve Clermont mağlubiyetleriyle kötü başlarken, Strasbourg ve Lyon beraberlikleriyle toparlanma sinyallerini verdi. Özellikle Lyon karşısında sergilenen futbol ev sahibini Angers deplasmanı öncesinde umutlandırdı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Angers deplasmanında ilk 45 dakikayı 2-0’lık üstünlükle noktalayan Reims, ikinci yarıda 10 kişi kalmasıyla birlikte skorun 2-2’ye gelmesine engel olamadı. 10 kişiyle 2 gol daha bulan ve 4-2’lik galibiyete imza atan ev sahibi, sezonun ilk galibiyetiyle birlikte moral buldu. 5 maçın tamamında gol atıp, kalesinde gole engel olamayan Reims, Lens karşısına 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak.

Lens Zirveyi Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’de Openda ve Stoca ikilisi gollerine, Lens galibiyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Lorient’i konuk eden Lens, birbirinden güzel 4 golle 4-2’lik galibiyete uzanırken, üst üste 3. galibiyetini aldı. Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Franck Haise’nin öğrencileri, 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı ve zirvenin ortakları arasında yer aldı. Attığı 14 gole karşılık, kalesinde sadece 6 gole izin veren Lens, hücum etkisiyle dikkat çekiyor. Openda ve Sotoca ikilisi 4’er gollük katkı sağladı ve bu büyük başarıda kilit rol oynadı. Ligin en iyi başlangıçlarından birini yapan Lens, sadece Ajaccio deplasmanında 0-0’lık beraberlikle puan kaybı yaşarken, Brest, Monaco, Rennes ve Lorient karşısında ise galip gelmeyi başardı. Yoluna doludizgin devam eden Lens, 5 maçlık performansıyla rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Reims – Lens Maç Bilgileri

Reims – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takmında Jens Cajuste kart cezalısı. Azor Matusiwa sakat. Lens cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Andrew Gravillon, Bradley Locko, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Marshall Munetsi, Junya Ito.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Deiver Machado, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan ve zirve ortaklığına devam eden Lens, galibiyet serisini Reims deplasmanında 4 hafta çıkaracak ve haftayı 3 puanla tamamlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda mücadeleyi 10 kişiyle tamamlamak zorunda kalan Lens, karşılaşmadan 1 puanla ayrılırken, zirveden uzaklaştı. Konuk ekip adına 10 kişiyle yeni sezonda namağlup performansı sürdürmek önemliydi.