TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Giresunspor Bahis Tahmini 10.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Giresunspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük – Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 3.03, beraberlik 3.79, Giresunspor kazanır ise 3.79 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük’den 1 Puan

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir direnç gösteren İstanbul ekibi, Sivasspor deplasmanında puan almayı başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Andrea Pirlo’nun ekibi, bu sezon Süper Lig’de 4. puanını elde etti. Bir önceki hafta ise Ankaragücü karşısında 4-1 kazanan Fatih Karagümrük, sezonun ilk galibiyetini almıştı. Son 2 maçında 4 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar, bu hafta Giresunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor Mağlup Oldu

Giresunspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor karşısında puan alamadılar. İkinci yarının başında yediği golle 1-0 kaybeden Karadeniz ekibi, bu sezon Süper Lig’de 3. yenilgisini yaşadı. Bir önceki hafta ise Kayserispor deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Son 2 maçtır gol atamayan Giresunspor, hücum konusunda da son haftalarda sıkıntı yaşıyor. Bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fatih Karagümrük – Giresunspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Doğan Can Davas,, Serginho, Hamidou Traore, Borja Sainz, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Giresunspor, bu sezon Süper Lig’de 2 galibiyet aldı ve bu galibiyetle bana göre şans eseriydi. Gol yollarında çok üretken değiller. Fatih Karagümrük’de kaliteli oyuncular var. Son2 maçta da 4 puan toplayarak moral buldular. İç sahada konuk edecekleri Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.03

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, son 3 maçta 5 puan topladı. Bu hafta iç sahada konuk ettikleri Giresunspor ile 1-1 berabere kaldılar.