LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Athletic Bilbao İddaa Tahmini 11.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Elche evinde, Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Elche ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 4.10, beraberlik tercihinin 3.45, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 1.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche Düşme Hattında

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 4-0 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Elche’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. Ligde tek puanını 2. haftada Almeria karşısında alabildiler. Hücum anlamında da sorun yaşayan Francisco Rodriguez’in ekibi, tek golünü Almeria karşısında bulabildi. İlk 4 haftada topladığı 1 puan ile 18. sırada yer alan Elche, bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Maç öncesinde Elche’de Gonzalo Verdu’nun sakatlığı bulunuyor.

Athletic Bilbao 3 Maç Sonra Kaybetti

Athletic Bilbao’nun 3 maçlık yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta sonu Espanyol karşısında sona erdi. San Mames Barria’da Espanyol’u konuk eden Ernesto Valverde’nin öğrencileri, 85. dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Savunmada yapılan hata ile golü kalesinde gören Bask ekibi, bu sezon La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşadı. Öte yandan 4 hafta sonunda da ilk kez kalelerinde gol gördüler. Bu hafta Elche’ye konuk olacak Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elche – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Elche – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Gonzalo Verdu’nun sakatlığı bulunuyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’nun bu sezon ligde oynadğı 3 karşılaşmada 2.5 gol altında bitti. Geçen hafta hücumda etkisiz kaldılar ve Espanyol’a 1-0 mağlup oldular. Elche’de hücum gücü yüksek bir takım değil. Manuel Martinez Valero’da 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.51

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, 3 puanı kaptı. Elche deplasmanında 3 puanı 4 golle aldılar.