LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Villarreal İddaa Tahmini 11.09.2022

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Real Betis evinde, Villarreal’i ağırlayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Betis Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 2.90, beraberlik 3.45, Villarreal kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Real Betis’den İlk Mağlubiyet

Real Betis, La Liga’da ilk 3 haftayı kayıpsız geçmişti. Geçen hafta Santiago Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e 2-1 kaybettiler. Sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, topladığı 9 puan ile 4. sırada yer alıyor. Hafta iç ise UEFA Avrupa Ligi’nde HJK Helsinki deplasmanına konuk olan Real Betis, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak Avrupa Ligi’nde 3 puan ile başladı. Bu sezon Benito Villamarin’de oynadıkları 2 La Liga maçından da galibiyet ile ayrıldılar. Villarreal maçı öncesinde Real Betis’de Victor Ruiz ve Juanmi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal Dikkat Çekiyor

Villarreal, sezonun dikkat çeken takımlarından biri. La Liga’da 4 hafta geride kaldı ve Villarreal’in 10 puan topladığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Elche’yi konuk eden Villarreal, rakibini 4-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bu sezon tek puan kaybını Alfonso Perez’de Getafe deplasmanında golsüz berabere kalarak almıştı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Lech Poznan’ı 4-3 mağlup eden Unai Emery’nin ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Real Betis’e konuk olacak Villarreal’de Juan Foyth’un sakatlığı devam ediyor.

Real Betis – Villarreal Maç Bilgileri

Real Betis – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Victor Ruiz ve Juanmi’nin sakatlıkları bulunuyor. Villarreal’de Juan Foyth’un sakatlığı devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda bu sezon La Liga’da üst sıraları zorlayacak gibi duruyor. Özellikle Villarreal, hücumda çok üretken. Real Betis’de bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol buldu. Her iki takımınad gol bulacağı güzel bir karşılaşma bizleri bekliyor. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, çok net fırsatlardan yararlanamadı. Real Betis, tek golle cezayı kesti ve haftayı 3 puan ile kapattı.