LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Mallorca İddaa Tahmini 11.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat  15.00’de başlayacak olup S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Real Madrid ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.30, beraberlik 5.80, Mallorca kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış. 

Real Madrid Liderliğini Sürdürüyor

Real Madrid, sezona üst üste galibiyetler alarak başladı. La Liga’da oynadıkları 4 karşılaşmada da kazanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Real Betis’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 4. galibiyetini alan Carlo Ancelotti’nin ekibi, 12 puan ile liderliğini devam ettiriyor. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Celtic deplasmanında 3-0 kazanan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başladı. Karim Benzema ise Celtic karşısında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maç öncesinde Real Marid’de Alvaro Odriazola ve Karim Benzema’nın sakatlıkları bulunuyor.

Mallorca Deplasmanda Kaybetmedi

Mallorca, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Girona ile 1-1 berabere kaldı. Girona karşısında öne geçmeyi başardılar ama uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı oldular. La Liga’da bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Mallorca’nın 5 puanı bulunuyor. Ligdeki tek mağlubiyetini 2. haftada Real Betis karşısında almışlardı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan Mallorca, henüz dış sahada maç kaybetmedi. Bu hafta konuk olacakları Real Madrid karşısında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da Dominik Greif ve Amath Ndiaye sakat olan isimler.

Real Madrid – Mallorca Maç Bilgileri

Real Madrid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORTS kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Helsinki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Marid’de Alvaro Odriazola ve Karim Benzema’nın sakatlıkları bulunuyor. Mallorca’da Dominik Greif ve Amath Ndiaye sakat olan isimler.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

Mallorca'nın ilk 11'i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa  Tahmini

Real Madrid, La Liga’da üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Real Betis’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 4 maçtır kazanıyorlar. Benzema’nın yokluğunu hissedeceklerdir ama yine de Mallorca karşısında farklı kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

intobet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, farka gitti. 1-0 geriye düştüler ama rakibini 4-1 ile geçen Real Madrid, üst üste 6. Galibiyetini aldı.