LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Real Sociedad Bahis Tahmini 11.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Real Sociedad deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Getafe ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.10, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.22 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Getafe’nin Galibiyeti Yok

Getafe, La Liga’da bu sezon galibiyet almayı başaramadı. Geride kalan 4 maçta henüz galibiyet ile tanışamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Getafe, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Valencia karşısında vasatı aşamadılar ve gösterdikleri performans ile mağlubiyeti hak ettiler. İlk 4 haftada sadece 1 puan alabilen Getafe, bu hafta Alfonso Perez’de Real Sociedad’ı konuk edecek. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri kart cezalısı. Luis Milla ise sakat.

Real Sociedad Sürpriz Yaptı

Real Sociedad, hafta içi sürpriz yaptı. UEFA Avrupa Ligi’nde konuk oldukları Manchester United deplasmanında 1-0 kazandılar. La Liga’da ise ilk 4 haftada 7 puan toplayan Real Sociedad, tek mağlubiyetini Barcelona karşısında almıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Anoeta’da konuk ettikleri Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldılar. Yeni transfer Umar Sadıq, attığı golle Real Sociedad’a 1 puanı getirdi. Bu hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Real Sociedad’da Diego Rico, Martin Merquelanz ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Real Sociedad Maç Bilgileri

Getafe – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri kart cezalısı. Luis Milla ise sakat. Real Sociedad’da Diego Rico, Martin Merquelanz ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Getafe’de işler yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon oynadıkları 4 maçta sadece 1 puan alabildiler. Real Sociedad ise sezona iyi başladı. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Manchester United karşısında da kazandılar. Real Sociedad, Getafe deplsamanında da kazanan taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, sezonun ilk galibiyetini aldı. Enes Ünal önderliğinde Real Sociedad’ı 2-1 mağlup ettiler.