TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Antalyaspor Bahis Tahmini 11.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor evinde, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Kayserispor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.65, beraberlik 3.49, Antalyaspor kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Kayserispor Deplasmanda Kaybetti

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Kayserispor, sahadan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısında vasat bir performans gösterdiler ve pozisyon bulmakta zorlandılar. Süper Lig’de bu sezon 3. yenilgisini yaşayan Kayserispor, geride kalan 5 haftada ise 2 galibiyet alabildi. Bu 2 galibiyete de iç sahada ulaştıklarını belirtelim. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek Kayserispor’da Ali Karimi’nin sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor İyi Başlamadı

Antalyaspor’da işler pek yolunda gitmiyor. Süper Lig’de yeni sezona iyi başlayamayan Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa’yı konuk eden Nuri Şahin’in öğrencileri, rakibine 2-0 kaybetti. Rahat kazanmaları beklenen maçtan puansız ayrıldılar. Bir önceki hafta ise Gaziantep FK deplasmanında 5-2 mağlup olmuşlardı. Süper Lig’de geride kalan 5 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Kırmızı Beyazlılar, bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Fredy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Ali Karimi’nin sakatlığı devam ediyor. Antalyaspor’da Fredy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Hakan Özmert, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek açısından riskli bir karşılaşma diyebiliriz. Antalyapsor, bu sezon kestirilmesi zor bir takım. Beklenmedik puan kayıpları yaşayabiliyorlar. Kayserispor ise iç sahada oynadığı 2 maçını da kazanmayı başardı. Bu hafta hem Kayserispor hem de Antalyaspor’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, haftayı 3 puan ile kapattı. Antalyaspor’u iç sahada 1-0 mağlup ettiler. Antalyaspor, Süper Lig’de son 3 haftada mağlubiyet yaşadı.