TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Galatasaray İddaa Tahmini 11.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Kasımpaşa evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Kasımpaşa galibiyetine 4.01, beraberlik tercihine 4.01, Galatasaray galibiyetine ise 1.92 verildiğini görüyoruz.

Kasımpaşa Çıkışa Geçti

Kasımpaşa, Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçmeye başladı. 2 hafta önce Hatayspor’u konuk eden Kasımpaşa, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyetin ardından ise geçen hafta Antalyaspor deplasmanına konuk oldular ve bu karşılaşmayı da 2-0 kazandılar. Şenol Can’ın göreve gelmesiyle beraber üst üste 2 galibiyet alan Kasımpaşa’da moraller yerinde. Son 2 maçını kazanan Kasımpaşa’nın kalesini gole kapatmayı başardığını da belirtelim. Bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek Kasımpaşa’da Raoul Petretta’nın sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray’dan Önemli Transferler

Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sagal’ın golüyle geriye düşen Galatasaray, Gomis ve Seferovic’in golleriyle 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de son 3 maçında 7 puan alan Okan Buruk’un öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Transfer döneminin son gününde Mauro Icardi, Juan Mata, Yusuf Demir, Milot Rashica ve Mathias Ross gibi kaliteli isimleri kadrosuna katan Galatasaray dikkat çekmeyi başardı. Bu hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı kart cezalısı.

Kasımpaşa – Galatasaray Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Raoul Petretta’nın sakatlığı bulunuyor. Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Galatasaray, transfer döneminin son gününde önemli takviyeler yaptı. Süper Lig’in en iddialı takımlarından birini kurdular. Kasımpaşa, son 2 haftada 6 puan toplayarak çıkış yakaladı ama Galatasaray’a karşı işleri zor. Galatasaray’dan kolay bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa’nın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 3-2 kaybettiler.