UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Sevilla İddaa Tahmini 14.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında Sevilla deplasmanda, Kopenhag’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Kopenhag ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Kopenhag galibiyetine 3.69, beraberlik tercihine 3.59, Sevilla galibiyetine ise 2.08 verildiğini görüyoruz.

Kopenhag Puansız Başladı

Kopenhag, Şampiyonlar Ligi’nde grubun ilk maçında puan almayı başaramadı. Signal Iduna Park’da konuk oldukları Borussia Dortmund’a 3-0 mağlup oldular. Vasat bir performans gösteren Jess Thorup’un ekibi, grubun 2. maçında ise Sevilla’yı konuk edecek. Danimarka Süper Ligi’nde istikrarsız sonuçlar alan Kopenhag, geçtiğimiz hafta sonu Odense deplasmanında 2-1 kaybeden Kopenhag’da moraller bozuk. Ligde lider Nordsjaelland’ın 8 puan gerisinde bulunuyorlar. Maç öncesinde Kopenhag’da Kamil Grabara’nın sakatlığı devam ediyor.

Sevilla Favori Taraf

Sevilla, geçtiğmiiz hafta içi grubun ilk maçında Manchester City ile karşı karşıya geldi. Ramon Sanchez Pizjuan’da rakibine 4-0 kaybeden Sevilla, grupta son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da konuk oldukları Espanyol deplasmanında 3-2 kazanarak moral buldular. Bu galibiyet Sevilla’nın ligde almış olduğu ilk galibiyetti. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Kopenhag’a konuk olacak Sevilla, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag – Sevilla Maç Bilgileri

Kopenhag – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Kamil Grabara’nın sakatlığı devam ediyor. Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Andreas Cornelius

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Papu Gomez, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, maçın favorisi. İki takımda Şampiyonlar Ligi’nde grubun ilk maçını kaybetti. Sevilla, kadro kalitesi olarak Kopenhag’ın çok önünde. Geçen hafta La Liga’da Espanyol’u mağlup ederek moral buldular. Kopenhag deplasmanında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.