LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Cadiz Bahis Tahmini 16.09.2022

İspanya La Liga’da Cuma günü tek maç var. Valladolid evinde, Cadiz’i konuk edecek. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valladolid ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Valladolid kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Cadiz kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Valladolid Alt Sıralarda

Valladolid, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. Ligin 4. haftasında Nuevo Jose Zorrilla’da konuk ettikleri Almeria’yı maçın son dakikasında buldukları golle 1-0 mağlup etmişlerdi. 5 hafta sonunda 4 puan toplayan Pacheta’nın ekibi, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Getafe ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybettiler. Bu hafta ise Cadiz’i konuk edecekler. Maç öncesinde Valladolid’de Luis Perez ve Sergi Guardiola’nın sakatlıkları var.

Cadiz Ligin Dibinde

Cadiz’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Barcelona’yı konuk eden Cadiz, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’ya bu sezon kabus dolu günler geçiriyorlar. Üst üste 5 maçtır mağlup olan Cadiz’in henüz puan alamadığını belirtelim. La Liga’da puanı ve golü bulunmayan tek takım konumundalar. Son sıraya demir atan Cadiz’de moraller ciddi derecede bozuk. Bu hafta konuk olacakları Valladolid deplasmanında da puan almalarını beklemiyorum.

Valladolid – Cadiz Maç Bilgileri

Valladolid – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele José Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Luis Perez ve Sergi Guardiola’nın sakatlıkları var.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Cadiz’de kötü gidişat devam ediyor. La Liga’da bu sezon ilk 5 hafta geride kaldı ve Cadiz’in puan alamadığını belirtelim. Üst üste 5 maçtır kaybediyorlar. Geçen hafta Nuevo Mirandilla’da konuk ettikleri Barcelona’ya 4-0 kaybettiler. Öte yandan Cadiz’in bu sezon ligde golle tanışamadığını da belirtelim. Valladolid ise geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybetti ama Cadiz’e nazaran sezona çok daha iyi başladılar. Jose Zorrilla’da konuk edecekleri Cadiz’i mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Valladolid deplasmanında tek golle kazandılar ve La Liga’da galibiyet ile tanıştılar.