TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Beşiktaş İddaa Tahmini 17.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Beşiktaş deplasmanda, İstanbulspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

İstanbulspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 5.46, beraberlik 4.48, Beşiktaş kazanır ise 1.63 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’dan 1 Puan

İstanbulspor, bildiğimiz gibi bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Sezonun ilk galibiyetini 2 hafta önce Alanyaspor deplasmanında almışlardı. Alanyaspor’u tek golle geçen Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Sivasspor karşısında galibiyeti kaçırdılar da diyebiliriz. İlk 5 hafta sonunda 4 puan toplayan İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecekler. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş Liderliği Kaptırdı

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da konuk ettiği Başakşehir karşısında mağlup oldu. Maçın ikinci yarısında Bertrand Traore’nin golüyle 1-0 kaybeden Siyah Beyazlılar, haftayı puansız kapattı. Süper Lig’de bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşayan Valerien Ismael’in ekibi, liderliği de Konyaspor’a kaptırdı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Beşiktaş, 6 hafta sonunda topladığı 13 puan ile 2. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

İstanbulspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Berkay Vardar, Kevin Nkoudou, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

İstanbulspor, geçen hafta Sivasspor deplasmanında puan almayı başardı ama sezonun en zorlu maçlarından birini oynayacaklar. Kadro kaliteleri belli. Beşiktaş’a karşı işleri zor. Beşiktaş, geçen hafta Başakşehir’e kaybetti ve bu hafta telafi peşinde. İstanbulspor deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, yine puan kaybetti. İstanbulspor deplasmanında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadele 2-2 sona erdi.