Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Köln Bahis Tahmini 18.09.2022

Bochum sahasında Köln‘ü konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 7. hafta mücadelesi 18 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 18:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Bochum galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.70, Köln galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Bochum Dipten Kurtulamadı

Geçtiğimiz hafta Schalke 04 deplasmanına konuk olan Bochum, mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Maç boyunca oyunun ve skorun hakimiyetini rakibine kaptıran konuk ekip, haftayı 3-1’lik mağlubiyetle noktaladı. 6 haftanın tamamında mağlup olan ve ligin en alt sırasına demir atan Bochum, geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından Thomas Reis ile yollarını ayırdı. Kalesinde tam 18 gole engel olamayan ev sahibi, son 4 haftada sadece 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Göreve Heiko Butscher’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Köln karşısında verecek. Milli ara yaklaşırken en alt sıradan kurtulamayan Bochum, iç sahada kazanarak kabusa son vermek istiyor. Ev sahibinde ilk 6 hafta itibariyle hem savunma hem de hücum hattı yetersiz bir görüntü sergiledi.

Köln Lige Galibiyetle Dönüyor

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk mağlubiyetini alan Köln, UEFA Konferans Ligi’nde kazanarak teselli buldu. Almanya Bundesliga’da ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, Konferans Ligi’nin ilk haftasında Nice deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, Konferans Ligi dönüşünde Union Berlin’e kaybetti. Tek mağlubiyetini ligin lideri karşısında alan konuk ekip, hafta içi Konferans Ligi sahnesinde Slovacko’yu 4-2 mağlup etti. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Köln, yeni sezonda 8 maçlık fikstürden sadece 1 mağlubiyet aldı. Union Berlin karşısında 10 kişi kalana kadar iyi bir mücadele ortaya koyan konuk ekip, iki kulvarda birden etkisini ispatladı. Konferans Ligi dönüşü Bochum deplasmanına konuk olacak olan Köln, milli araya galibiyetle girmek istiyor.

Bochum – Köln Maç Bilgileri

Bochum – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Jacek Goralski, Dominique Heintz, Konstantinos Stafylidis, Paul Grave ve Takuma Asano’nun sakatlığı bulunuyor. Köln cephesinde ise Luca Kilian kart cezalısı. Mathias Olesen, Sebastian Andersson, Julian Chabot ve Mark Uth’un sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Benno Schmitz, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Konferans Ligi performansıyla güven vermeyi başaran Köln, dipten kurtulamayan Bochum karşısında galibiyetlerine devam edecek ve milli araya harika performans grafiğiyle girecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardığı mücadelede, puanla bölüşüldü. Bochum ve Köln galibiyet adına yeterli olamadı.