Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Rennes İddaa Tahmini 18.09.2022

Fransa Ligue 1‘de liderlik koltuğunda oturan Marsilya, 18 Eylül Pazar akşamı sahasında Rennes‘i konuk edecek. 8. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hovarda, Marsilya galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.50, Rennes galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.83, beraberliğe 3.14, konuk ekibe ise 3.07 oran veriyor.

Marsilya Ligue 1’de Doludizgin

Fransa Ligue 1’de ilk 7 hafta geride kalırken, PSG ve Marsilya fikstüre damga vuran takımlar oldular. Son şampiyona puan farkını açma şansı tanımayan Marsilya, Igor Tudor önderliğinde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yaptı ve rotasını şampiyonluk kupasına çevirdi. İlk 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran ve 15 kez rakip fileleri havalandıran Marsilya, sadece Brest deplasmanında 1-1’lik beraberlikle puan kaybederken, Reims, Nantes, Nice, Clermont, Auxerre ve Lille karşısında ise galip geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk 2 maçını Tottenham ve Frankfurt’a kaybeden Marsilya, rotasını tamamen lige çevirdi. Ligue 1’de geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Lyon’u mağlup etmeyi başaran Marsilya, milli ara öncesi 5 maçtır devam eden galibiyetlerine Rennes karşısında devam etmek istiyor.

Rennes Yükselişe Geçti

Fransa Ligue 1’de haftayı iç sahada 5-0’lık Auxerre galibiyetiyle kapatan Rennes, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı ve etkisiz başladığı Fransa Ligue 1’de etkisini arttırdı. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı. AEK Larnaca karşısında galip gelen Bruno Genesio’nun öğrencileri, aldığı 5-0’lık harika Auxerre zaferinin ardından Fenerbahçe’yi sahasında konuk etti. Jorge Jesus ve öğrencileri karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Rennes, üstünlüğü koruyamadı. Son 10 dakika 10 kişi mücadele eden konuk ekip, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Rennes cephesinde hücum hattı performansını her geçen hafta bir adım daha ileriye taşırken, konuk ekip iki kulvarda birden yükselişe geçti.

Marsilya – Rennes Maç Bilgileri

Marsilya – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Eric Bailly sakat. Rennes cephesinde ise Baptiste Santamaria, Warmed Omari ve Arnaud Kalimuendo’nun sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Martin Terrier, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Ev sahibi Marsilya ilk 7 haftalık performansıyla güven vermeyi başardı. PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Igor Tudor’un öğrencileri, Rennes karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.83

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen Marsilya ve UEFA Avrupa Ligi yorgunu Rennes karşılaşmada beraberliğe razı geldi. İki takımda 1’er golle 1’er puan aldı.