Sırbistan İsveç Bahis Tahmini 24.09.2022

TV 8,5 ekranlarından 24 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, Sırbistan ile İsveç karşı karşıya gelecek.

intobet, Sırbistan galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.60, İsveç galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Sırbistan Yakın Takipte

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerine damga vuran Sırbistan, UEFA Uluslar Ligi’ne istediği gibi bir başlangıç yapamasa da, kısa sürede eski günlerine geri dönmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran ve Portekiz’i gerisinde bırakan Sırbistan, UEFA Uluslar Ligi serüvenine Norveç mağlubiyetiyle başlarken, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Slovenya ve İsveç karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi,  son maçta ise Slovenya’ya deplasmanda konuk olurken, 10 kişi kaldığı zorlu maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Liderin 3 puan gerisinde son 2 haftaya giren Sırbistan, bu hafta galip gelmesi halinde son hafta Norveç ile liderlik maçına çıkacak. Dragan Stojkovic ve öğrencileri, ilk maçta mağlup ettiği İsveç karşısında galibiyeti hedefliyor.

İsveç 3 Haftadır Mağlup

2022 Dünya Kupası hayallerine veda eden İsveç, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ise küme düşme tehlikesi yaşıyor. Avrupa Elemeleri B Grubu’nda son 2 haftada kazanarak lider olma şansını kaçıran İsveç, Plaf Off biletini cebine koymayı başardı. Play Off heyecanı ise Çekya galibiyetiyle başlarken, finalde Polonya mağlubiyetiyle sona erdi. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında ise açılışı Slovenya galibiyetiyle yapan konuk ekip, son 3 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle liderlik şansını kaybetti. Küme düşme hattından ise sadece 1 puan uzaklıkta yer alan Janne Andersson ve öğrencileri, ilk maçta 1-0 kaybettiği Sırbistan karşısına deplasmanda çıkacak. Zor günler geçiren İsveç, bu hafta kötü gidişata son vermek istiyor.

Sırbistan – İsveç Maç Bilgileri

Sırbistan – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Georgi Kabakov. Mücadele Rajko Mitić Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sırbistan cephesinde kaleci Predrag Rajkovic kart cezalısı. İsveç cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Starhinja Pavlovic, Starhinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Nemanja Gudelj Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Sasa Lukic, Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Dusen Vlahovic.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Emil Krafth, Victor Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson, Emil Forsberg, Jesper Karlström, Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Alexander Isak, Dejan Kulusevski.

İddaa Tahmini

Liderlik şansı devam eden Sırbistan, 3 maçlık yenilmezlik serisini ilk maçta mağlup ettiği İsveç karşısında devam ettirecek ve haftayı galibiyetle tamamlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sırbistan aldığı rahat galibiyetle yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Ev sahibi 3 puanı 4 golle alırken, rakibi İsveç’e sadece 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.