Slovenya Norveç İddaa Tahmini 24.09.2022

Slovenya sahasında Norveç‘i konuk ediyor. 24 Eylül Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00.

intobet, Slovenya galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.60, Norveç galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.44, beraberliğe 3.11, konuk ekibe ise 1.73 oran veriyor.

Slovenya Dipten Kurtulamadı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında ilk 4 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Slovenya en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Henüz galibiyetle tanışmayan Matjaz Kek ve öğrencileri, 4 maçtan 2 puan çıkarabildi. Açılışı üst üste mağlubiyetlerle yapan ev sahibi, son 2 haftada ise önce Norveç ile deplasmanda, ardından Sırbistan ile iç sahada berabere kaldı. İlk kez Sırbistan karşısında 2 gol bulmayı başaran Slovenya, grupta skor üretmek adına zorlanıyor. 4 maçta 3 gol bulan ev sahibi, namağlup lider Norveç karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi B Ligi’nde kalmak istiyorsa kötü gidişata son vermek zorunda. En alt sırada yer alan Slovenya, en yakın rakibi İsveç’in 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor.

Norveç Namağlup Lider

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda büyük bir fırsatı kaçıran Norveç, Türkiye ve Hollanda’nın gerisinde kaldı. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen konuk ekip, teselliyi UEFA Uluslar Ligi sahnesinde namağlup performansıyla buldu. 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Stale Solbakken’in öğrencileri, liderlik koltuğunda oturuyor. Bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alan konuk ekip, bu hafta kazanarak A Ligi’ni garantileme fırsatına sahip. İlk maçta golsüz berabere kaldığı Slovenya karşısına çıkacak olan Norveç, sadece Slovenya karşısında skor üretmeyi başaramadı ve puan kaybetti. İlk maçta rakibinden daha üstün bir futbol ortaya koysa da, savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Norveç, Haaland kozunu iyi kullanarak galibiyete uzanmak istiyor.

Slovenya – Norveç Maç Bilgileri

Slovenya – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Lawrence Visser. Mücadele Stožice Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slovenya’da önemli bir eksik bulunmuyor. Norveç takımında Marcus Pedersen’in kart cezası devam edyor.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

İddaa Tahmini

4 maçtan namağlup bir performansla 10 puan toplayan Norveç, liderliğini garantileme şansıyla çıkacağı Slovenya deplasmanından galip dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçildi. İkinci yarıda ise Norveç 1-0 öne geçmeyi başarırken, Slovenya sürpriz bir geri dönüşle 2 gol buldu. Ev sahibi lideri mağlup etti.