Kuzey İrlanda Kosova Bahis Tahmini 24.09.2022

Kuzey İrlanda ile Kosova, 24 Eylül Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Kuzey İrlanda galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.20, Kosova galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Kuzey İrlanda Galibiyetle Tanışmadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kuzey İrlanda, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grupta ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Küme düşme tehlikesi yaşayan Kuzey İrlanda, 4 maçtan sadece 2 puan çıkarabildi. Güney Kıbrıs ile birlikte en alt sırayı paylaşan ev sahibi, bitime 2 hafta kala ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Kosova karşısına çıkacak. Son 2 haftada 4 kez rakip fileleri havalandıran Kuzey İrlanda, Kosova deplasmanından 3-’’lik mağlubiyetle dönerken, iç sahada Güney Kıbrıs ile 2-2 berabere kaldı. Güney Kıbrıs karşısında 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Kuzey İrlanda, zayıf halkalar arasında yer almaktan kurtulamadı.

Kosova İlk Maçta Kazandı

Kosova milli takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup kapsamında çıktığı 4 maçtan 6 puan topladı. Alain Giresse ve öğrencileri, lider Yunanistan’a iç sahada ve deplasmanda kaybederken, Kuzey İrlanda ve Güney Kıbrıs karşısında galip gelmeyi başardı. 6 puanla 2. sırada yer alan konuk ekibin liderlik şansı kalmadı. 2. sıradaki yerini korumak içinse galibiyete ihtiyacı olan Kosova, ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Kuzey İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Galip geldiği 2 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Kosova, Kuzey İrlanda karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. Rotasını tamamen UEFA Uluslar Ligi’ne çeviren konuk ekip, küme düşme tehlikesinden uzak kalmak istiyor. Bitime 2 hafta kala, Kosova, düşme potasındaki rakibinden 4 puan uzaklıkta.

Kuzey İrlanda – Kosova Maç Bilgileri

Kuzey İrlanda – Kosova Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Glenn Nyberg. Mücadele Windsor Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kuzey İrlanda cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Kuzey İrlanda takımında ise Mirlind Kryeziu’nin kart cezası devam ediyor.

Kuzey İrlanda’nın 11’i Belli mi?

Kuzey İrlanda’nın muhtemel kadrosu: Farrell, Cathcart, Saville, McNair, Ballard, Davis, Lewis, Dallas, Evans, Washington, Magennis.

Kosova’nın 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi.

İddaa Tahmini

4 maçtan 6 puan toplamayı başaran ve lider Yunanistan’ın ardından en iyi performansı sergileyen Kosova, Kuzey İrlanda deplasmanında kazanarak, alt sıralardan uzak kalmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.90

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.30

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan ev sahibi Kuzey İrlanda oldu. Ev sahibi 2 golle galip gelirken, rakibine sadece 1 gol şansı verdi.