İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 02.10.2022

2 Ekim Pazar günü için Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Gol seçeneklerinden oluşan 3 maçla kazanmanızı dileriz.

Troyes – Reims: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 9. haftasında, Troyes ile Reims kozlarını paylaşacak. İddaa fikstüründe 2 Ekim Pazar günü yer alan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak. Troyes ilk haftalardaki hatalarını telafi etmeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezonun en kötü başlangıçlarından birini yapan ev sahibi, ilk 3 haftada 10 gol yiyerek 3 mağlubiyet aldı. Son 5 haftadan ise 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Bruno Irles’in öğrencileri, sadece Lens deplasmanından eli boş döndü. Milli ara öncesi Clermont deplasmanına konuk olan Troyes, 1-0 geriden gelerek Mama Balde’nin 2 , Renaud’un tek golüyle 3-1’lik galibiyete imza attı. Milli araya moralli giren ev sahibi, ara dönüşünde Reims karşısına çıkacak. Irles ve öğrencilerinin iç sahada 2 maçtır kaybetmediğini söyleyelim. Reims, Oscar Garcia yönetiminde zor günler geçiriyor. Konuk ekip Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftayı tek galibiyetle geride bırakırken, kötü gidişatla birlikte teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. İlk 8 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 6 puan toplayan Reims, milli araya küme düşme potasının içerisinde girdi. Sadece Angers’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 8 maçtır kalesini gole kapatamıyor. 8 maçta tam 17 gol yiyen Reims, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Son 2 haftada Toulouse ve Monaco karşısında mağlup olan konuk ekip, kalesinde 4 gole engel olamazken, 180 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 hafta kötü performanslarıyla zor günler geçiren Troyes ve Reims, milli ara dönüşünde kötü gidişatı durdurmak istiyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Ajaccio – Clermont: 2.5 ALT, 1.41 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; 2 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1’de 9. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Ajaccio’nun sahasında Clermont’u konuk edeceği mücadele Türkiye saati ile 16:00’da start alacak. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Ajaccio, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 8 hafta sonra galip geldi. Milli ara öncesi düşme potasında yer alan ev sahibi, en yakın rakiplerinden Brest’e deplasmanda konuk olurken, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede galibiyet golü 65. dakikada Romain Hamouma’dan geldi. 8 haftalık fikstürde 2 kez kalesini gole kapatmayı başaran Olivier Pantaloni ve öğrencileri, Lens deplasmanından 1 puan alırken, Brest deplasmanından ise galibiyetle döndü. İlk galibiyetini almasına rağmen Fransa Ligue 1’de en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Ajaccio, milli ara dönüşünde Clermont karşısına çıkacak. Ev sahibi zayıf halka olmaktan kurtulmak için galibiyetlerine devam etmek zorunda. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Ajaccio deplasmanına konuk olacak olan Clermont, son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Strasbourg deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Pascal Gastien ve öğrencileri, 10 kişi kalan rakibine diş geçiremedi. Son hafta ise sahasında Troyes’e 1-0 öne geçmesinin ardından 3-1 kaybeden Clermont, son haftalarda iyi performanslar sergilemedi. İlk 3 haftadan 2 galibiyet alan konuk ekip, son  5 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. 11. sıraya kadar gerileyen Clermont, milli ara dönüşü kötü gidişata son vermek istiyor. Adım adım alt sıralara gerileyen Clermont’un ligin yeni temsilcisi Ajaccio karşısında galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Ajaccio ile Clermont, milli ara dönüşü karşı karşıya geliyor. İki takımda son haftalarda skor üretmekte zorlanıyor. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Auxerre – Brest: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 16. sırasında yer alan Auxerre ile 19. sıradaki Brest, 2 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan 9. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcilerinden Auxerre, son 4 haftayı mağlubiyetle kapattı ve düşme hattının en yakın rakibi oldu. Yeni sezonda açılışı Lille mağlubiyetiyle yapan ev sahibi, sonraki 3 haftada namağlup bir performans grafiğiyle yükselişe geçmişti. İlk 4 haftadan 7 puan toplayan Auxerre, son 4 haftadan ise puan çıkaramadı. Sırasıyla Lyon, Marsilya, Rennes ve Lorient karşısında mağlup olan Auxerre, kalesinde tam 12 gole engel olamadı. Son 4 haftada 12 gol yiyip, 2 gol atabilen Jean-Marc Furlan’ın öğrencileri, milli ara dönüşünde güven vermekten uzak kaldı. Ev sahibi düşme hattından 1 puan uzaklıkta yer alırken, düşme hattındaki Brest ile karşılaşacak. Brest, Michel Der Zakarian önderliğinde alt sıralardan kurtulamadı. Konuk ekip ilk 8 haftadan sadece 5 puan çıkarmayı başardı ve milli ara öncesi düşme potasında yer aldı. Son hafta iç sahada Ajaccio’ya kaybeden konuk ekip, en alt sıradaki rakibine sezonun ilk galibiyetini alma şansı verdi. Son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Brest, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Sadece 10 kişi kalan Angers’i tam 5 hafta önce mağlup edebilen konuk ekip, ligin en zayıf halkalarından birisi. Kalesinde tam 18 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 8 gol gönderebildi. Savunmada zafiyetler gösteren Brest, Ajaccio mağlubiyetiyle birlikte güven vermemeye devam ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, zor günler geçiren Auxerre ve Brest 3 puan adına güven vermeyi başaramadı. Savunma performansıyla sınıfta kalan iki takımın kalesini bu hafta gole kapatamayacağını düşünüyorum. Maçta tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 3.08

intobet Bahis Oranı: 4.32