UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Atletico Madrid İddaa Tahmini 04.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu heyecanı devam ediyor. Grup lider Club Brugge iç sahada, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Club Brugge ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Club Brugge kazanır 3.67, beraberlik 3.49, Atletico Madrid kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış.

Club Brugge Fire Vermedi

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi B Grubunda lider konumda yer alıyor. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlardı ama 2 maçta da sürpriz yapmayı başardılar. Grubun ilk maçında Bayer Leverkusen’i 1-0 mağlup eden Carl Hoefkens’in öğrencileri, grubun 2. maçında ise Porto’yu Dragao’da 4-0 ile geçti. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Belçika ekibi lider konumda yer alıyor. Hafta sonu ise Belçika Ligi’nde Mechelen’i 3-0 ile geçen Club Brugge, yoluna doludizgin devam ediyor. Maç öncesinde Club Brugge’de Nao Lang’ın sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid Kazanmak İstiyor

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Madrid derbisinde yaşanan mağlubiyeti unutturan Atletico Madrid, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’e konuk olacak. Grupta oynadıkları 2 maçta 3 puan toplayan Atletico Madrid, grubun ilk maçında Porto’yu 2-1 mağlup etmişti. Grubun 2. maçında ise Bay Arena’da Bayer Leverkusen’e 2-0 kaybettiler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı sürüyor.

Club Brugge – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Club Brugge – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de TV8,5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Club Brugge’de Nao Lang’ın sakatlığı sürüyor. Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı sürüyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Club Brugge, grupta oynadığı 2 maçını da kazanmayı başardı. Atletico Madrid ise Porto’yu mağlup etmişti ama Bayer Leverkusen’e deplasmanda kaybettiler. 2 maçta 3 puanları var. Club Brugge, lider konumda ama bu hafta Atletico Madrid karşısında işleri kolay değil. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, grupta 2. kez mağlubiyet yaşadı. Jan Breydel’de konuk oldukları lider Club Brugge’e 2-0 mağlup oldular.