TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Adana Demirspor Bahis Tahmini 07.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Gaziantep FK evinde, Adana Demirspor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.96, beraberlik 3.75, Adana Demirspor kazanır ise 2.41 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK’da Puan Kayıpları

Gaziantep FK, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Erol Bulut’un öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sezona iyi başladılar ama 3. haftadan sonra kötü gidişat başladı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta ise sadece 1 puan toplayabildiler. Son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından 10. sıraya kadar gerileyen Gaziantep FK, bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor’dan Golsüz Beraberlik

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. 10 kişi kaldıkları maçtan 1 puan ile ayrılan Vincenzo Montella’nın ekibi, bu sezon Süper Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geride kalan 8 haftada 17 puan toplayan Adana Demirspor, lider Başakşehir ile eşit puana sahip. Öte yandan Süper Lig’dei lk 4 sırada yer alan takımların da 17 puana sahip olduklarını belirtelim. Süper Lig’in hücum anlamında üretken takımlarından biri olan Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin ardından en çok gol atan 2. takım konumunda. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Adana Demirspor’da Benjamin Stambouli kart cezalısı.

Gaziantep FK – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Benjamin Stambouli kart cezalısı.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gaziantep FK, Süper Lig’de son 4 maçtır kazanamıyor ama iç sahada bu sezon mağlubiyet yaşamadılar. Adana Demirspor, bana göre maçın favorisi ama Gaziantep FK, bu sezon evinde oynadığı tüm maçlarda da gol bulmayı başardı. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Gaziantep FK deplasmanında 2 puan bıraktılar.