UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Ballkani Bahis Tahmini 06.10.2022

UEFA Konferans Ligi G Grubu 3. maçında, Sivasspor ile Ballkani karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de başlayacak karşılaşma TV8,5 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ve Ballkani arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 1.44, beraberlik 4.50, Ballkani kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Sivasspor’un 4 Puanı Var

Sivasspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Hatayspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de galibiyet hasretleri devam etti ve kazanamama serisi 8 maça çıktı. Konferans Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta tek galibiyeti olan Sivasspor, bu sezon resmi maçlarda tek galibiyetini de Konferans Ligi’nde elde etti. Grubun 2. maçında konuk oldukları CFR Cluj’u 1-0 mağlup etmişlerdi. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Sivasspor, Slavia Prag ile liderliği paylaşıyor. Bu hafta Ballkani’yi konuk edecek Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Ballkani Rakiplerini Zorluyor

Ballkani, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında CFR Cluj ile 1-1 berabere kalan Kosova ekibi, grubun 2. maçında ise Slavia Prag deplasmanında 3-2 kaybetti. Kağıt üzerinde her ne kadar grubun zayıf halkası olarak gösterilseler de, CFR Cluj ve Slavia Prag maçlarında rakiplerini bir hayli zorladılar. Sivasspor deplasmanında da puan arayacaklar. 2 maç sonunda tek puana sahip olan Ballkani’nin grupta 3. sırada yer aldığını belirtelim. Maç öncesinde Ballkani’de Astrit Thaqi kart cezalısı.

Sivasspor – Ballkani Maç Bilgileri

Sivasspor – Ballkani Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ballkani’yi konuk edecek Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor. Ballkani’de Astrit Thaqi kart cezalısı.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Ballkani'nin ilk 11’i Belli mi?

Ballkani’nin muhtemel kadrosu: Stivi Frasheri, Armend Thaçi, Arber Potoku, Lumbardh Dellova, Albion Rrahmani, Egzon Sinani, Bajram Jashanica, Lindon Emerllahu, Meriton Korenica, Nazmi Gripshi, Ermal Krasniqi

İddaa Tahmini

Sivasspor, grupta oynadığı 2 maçta da mağlubiyet yaşamadı. İlk maçta Slavia Prag ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, grubun 2. maçında ise CFR Cluj’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Ballkani, grubun zayıf halkası. Sivasspor’un kazanacağını düşünüyorum. Ballkani’yi mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, zayıf rakibi karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Ballkani’ye iç sahada 4-3 kaybettiler.