Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Lens İddaa Tahmini 09.10.2022

9 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1‘de Nord Derbisi yaşanacak. Haftanın kapanış mücadelesinde iki ezeli rakip Lille ile Lens karşı karşıya gelecek. BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

Best10, Lille galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Lille Üst Sıralardan Uzak Kaldı

Lille cephesinde Paulo Fonseca dönemi istikrardan uzak bir performans grafiğiyle başladı. Şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra, geçen sezonu Avrupa yarışından uzak geçiren Lille, toparlanmak adına göreve Portekizli teknik adamı getirdi. Fonseca hamlesiyle birlikte daha zor günler geçiren ev sahibi, ilk 9 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 13 puan topladı. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, milli ara dönüşünde konuk olduğu Lorient deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 9 maçın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, toplamda 18 gol yedi. Savunma performansıyla sınıfta kalan Lille, bu hafta ligin en iddialı takımlarından Lens’i sahasında konuk edecek.

Lens Ligue 1’de Namağlup

Franck Haise ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de bu sezon yenilgi yüzü görmedi. İlk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lens, 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan topladı. Zirve ile arasında yalnızca 4 puan fark bulunan konuk ekip, milli ara dönüşünde rüştünü bizlere bir kez daha ispatlarken, ezeli rakiplerinden Lyon’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Lens sadece yenilmezlik serisini değil, aynı zamanda gol yememe serisini de devam ettirdi. Konul ekibe son 3 haftada gol atabilen takım çıkmadı. 9 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Lens, toplamda ise 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Florian Sotoca 6 golle ligin en golcü isimleri arasında yer alırken, Openda ve Fofana ikilisi de hücum hattında etkili oldu.

Lille – Lens Maç Bilgileri

Lille – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Lens cephesinde ise Jonathan Gradit’in sakatlığı bulunuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Dev derbide taraf bahsi oldukça güç. Lille puan kayıplarıyla hata kredisini doldurdu. Lens ise ilk 9 haftadan namağlup ayrılarak, zirvenin önemli takipçileri arasına girdi. İki takımında galibiyete ihtiyacı var diyebiliriz. Hata yapmak istemeyen Lille ve Lens, zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.00

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıda rakibine Jonathan Christian David’in golüyle üstünlük kuran Lille, ikinci yarıda skoru korudu ve kazandı. Lens kaçan penaltının ardından puan için deplasmanda yeterli olamadı.