Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Nantes İddaa Tahmini 09.10.2022

Fransa Ligue 1‘in 6. sırasında yer alan Rennes, 9 Ekim Pazar günü sahasında küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Nantes’i konuk edecek. Türkiye saati ile 18:05’te start alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Rennes galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.30, Nantes galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Rennes 8 Maçtır Kaybetmiyor

Rennes takımını son 8 maçta mağlup edebilen olmadı. Bruno Genesio ve öğrencileri, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Milli ara öncesi vites yükselten Rennes, milli ara dönüşünde ise önce Strasbourg, ardından Dynamo Kiev’i mağlup etmeyi başardı. Son 11 maçının tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Gaetan Laborde, Martin Terrier ve Amine Gouiri gibi yıldızlarını iyi kullanan ve hücum etkisiyle rakiplerine zor anlar yaşatan Rennes, üst sıra takibine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Ev sahibi Avrupa yorgunu olsa da, Konferans Ligi’nden dönen Nantes karşısında kazanmak istiyor.

Nantes Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de 5 maçtır kazanamayan Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftadır mağlup. Antoine Kombouare ve öğrencileri milli arada toparlanma fırsatını iyi değerlendiremezken, önce Monaco ardından Freiburg’a kaybetti. Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen konuk ekip, 7 puanda kaldı ve 16. sıraya kadar geriledi. Düşme potasından averaj farkıyla uzak kalan Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Qarabağ ve Freiburg mağlubiyetleriyle Son 16 şansını zora soktu. Sezona iyi başlamayan konuk ekip, iki kulvarda birden etkisiz performansına devam ediyor.

Rennes – Nantes Maç Bilgileri

Rennes – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Florent Batta. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Kamaldeen Sulemana, Warmed Omari, Jeremy Doku ve Baptiste Santamaria sakat. Nantes cephesinde ise Fabio Da Silva’nın sakatlığı bulunuyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Martin Terrier, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde Rennes etkisi devam edecek ve Bruno Genesio’nun öğrencileri sahasında ağırladığı Nantes karşısında 3 puana uzanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes iç sahada 3 puanı 3 golle aldı. Nantes’e gol şansı dahi vermeyen ev sahibi, 10 kişi tamamladığı mücadelede harika bir sınav verdi. Kazananları tebrik ederiz.