UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Rennes İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. Maçında Rennes deplasmanda, Dynamo Kiev’in konuğu olacak. Mücaeleyi saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Dynamo Kiev ve Rennes arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Dynamo Kiev kazanır 4.25, beraberlik 3.75, Rennes kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Dynamo Kiev Son Sırada

Dynamo Kiev’in grupta henüz galibiyeti bulunmuyor. Galibiyetin yanı sıra grupta puan almayı da başaramadılar. 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Ukrayna ekibi, puansız olarak son sırada. Geçen hafta Rennes deplasmanına konuk oldular ve maçı 2-1 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Mircea Lucescu’nun öğrencileri, bu hafta Rennes’i konuk edecek. Rennes karşısında kaybederlerse, gruptan çıkma şansları sona erecek. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko sakat olan isimler.

Rennes Favori Taraf

Rennes ise grupta yoluna namağlup devam ediyor. Avrupa Ligi’nde oynadıkları 3 maçta AEK Larnaca ve Dynamo Kiev karşısında kazanan Rennes, tek puan kaybını Fenerbahçe’ye karşı yaşamıştı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Dynamo Kiev’i 2-1 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile puanını 7’ye yükselten Bruno Genesio’nun öğrencileri, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdi. Ligde ise Nantes engelini 3-0 ile geçen Rennes’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Rennes’de Baptiste Santamaria ve Warmed Omari sakat. Hamari Traore ise kart cezalısı.

Dynamo Kiev – Rennes Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – AEK Larnaca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dynamo Kiev’de Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko sakat olan isimler. Rennes’de Baptiste Santamaria ve Warmed Omari sakat. Hamari Traore ise kart cezalısı.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Vladyslav Kabaiev, Denys Garmash, Artem Besedin

Rennes'in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Birger Meling, Flavien Tait, Kamal Sulemana, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

İddaa Tahmini

Rennes, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Dynamo Kiev’i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet ile avantaj yakaladılar. Dynamo Kiev’in grupta puanı bulunmuyor ve son sıradalar. Rennes’den yine galibiyet beklentim var. Dynamo Kiev deplasmanında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dynamo Kiev, grupta oynadığı 4. Maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Rennes’e 1-0 kaybettiler.