UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

AEK Larnaca Fenerbahçe İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. Maçında lider Fenerbahçe deplasmanda, AEK Larnaca’ya konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 19.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

AEK Larnaca ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak AEK Larnaca galibiyetine 4.45, beraberlik tercihine 3.75, Fenerbahçe galibiyetine ise 1.85 verildiğini görüyoruz.

AEK Larnaca 3. Sırada

AEK Larnaca, grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyete sahip. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de konuk oldukları Fenerbahçe deplasmanından puan çıkartamadılar. Rakibine 2-0 mağlup olan Kıbrıs Rum Kesimi ekibi, grupta 3. sırada yer almaya devam etti. Son sıradaki Dynamo Kiev’in 3 puan önündeler ve Konferans Ligi için daha fazla avantaja sahipler. Gruptaki tek galibiyetini ise Dynamo Kiev deplasmanında almışlardı. Bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek AEK Larnaca’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe Moralli

Fenerbahçe’de moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi grubunda şimdiye kadar 3 maç geride kaldı ve Fenerbahçe, henüz grupta mağlubiyet yüzü görmedi. Topladıkları 7 puan ile lider konumda yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de konuk ettikleri AEK Larnaca’yı 2-0 ile geçen Jorge Jesus’un ekibi, bu hafta ise rakibine deplasmanda konuk olacak. Süper Lig’de ise geçen hafta Fatih Karagümrük’ü konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibini 5-4 mağlup ederek zirve takibini sürdürmüştü. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Willian Arao ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Bruma ve Serdar Dursun ise kadroda yer almıyor.

AEK Larnaca – Fenerbahçe Maç Bilgileri

AEK Larnaca – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AEK Arena oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Willian Arao ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Bruma ve Serdar Dursun ise kadroda yer almıyor.

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Angel Garcia, Mikel Gonzalez, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Gus Ledes, Oier, Adam Gyurcso, Omri Altman, Imad Faraj, Rafael Lopes

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Geçen hafta AEK Larnaca’yı iç sahada 2-0 mağlup ettiler. Grupta oynadıkları 3 maçta 7 puan toplayan Fenerbahçe, lider konumda yer alıyor. Rennes ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Fenerbahçe. Jorge Jesus’un ekibi bugün kazanırsa, gruptan çıkmayı da garantileyecek. Fenerbahçe’den 3 puan beklentim var. AEK Larnaca deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, grupta liderliğini sürdürdü. AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazandılar ve gruptan çıkmayı garantilediler.