TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Antalyaspor İddaa Tahmini 14.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Antalayspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. 

Alanyaspor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.58, Antalyaspor galibiyetinin ise 3.48 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor Deplasmanda Kaybetti

Alanyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor deplasmanına konuk olan Francisco Farioli’nin ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise 10 kişi kalan Giresunspor karşısında da 2 puan bıraktılar. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta galibiyet alamayan Akdeniz ekibi, bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Süper Lig’de 11. Sıraya kadar gerileyen Alanyaspor’da maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor

Antalyaspor’da ligin formsuz takımlarından biri. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Uzatma dakikalarında yediği golle galibiyeti kaçıran Antalyaspor, son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadı. 4 maçlık mağlubiyet serisini Konyaspor karşısında 1 puan alarak sonlandıran Nuri Şahin’in ekibi, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Antalyaspor’da Güray Vural, Shoya Nakajima ve Soner Aydoğdu kart cezalısı. Alessana Ndao ise sakat.

Alanyaspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Güray Vural, Shoya Nakajima ve Soner Aydoğdu kart cezalısı. Alessana Ndao ise sakat.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek açısından zor bir karşılaşma. İki takımda savunmada hiç güven vermiyor. Üstelik Alanyaspor 3, Antalyaspor ise tam 5 maçtır galibiyet alamıyor. Antalyaspor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 8 maçta da kalesinde gok gördü. Akdeniz derbisi bol gole sahne olur. 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.62

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyapsor, haftayı 3 puan ile geçti. Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek moral buldular.