Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Brighton İddaa Tahmini 14.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

BrentfordBrighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 3.05, beraberlik 3.55, Brighton kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış. 

Brentford 3 Maçtır Kazanamıyor

Brentford, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 5-1 kaybettiler. Özellikle savunmada çok net hatalar yapan Brentford, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Son 3 maçta Arsenal, Bournemouth ve Newcastle United maçlarında sadece 1 puan toplayabildiler. Geride kalan 9 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Brentford, topladığı 10 puan ile 11. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Brentford’da Christian Norgaard’ın sakatlığı devam ediyor.

Brighton Evinde Kaybetti

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de konuk ettikleri Tottenham’a 1-0 mağlup oldular. Maç boyunca önemli pozisyonlar da buldular ama değerlendiremediler. Roberto De Zerbi yönetiminde 2 maça çıkan Brighton, bu 2 maçta da galibiyet alamadı. 2 hafta önce Anfield’da Liverpool ile 3-3 berabere kaldıktan sonra Tottenham’a kaybettiler. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brentford – Brighton Maç Bilgileri

Brentford – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Christian Norgaard’ın sakatlığı devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Brighton kalesini gole kapatamamaya başladı. Gollü bir maç olabilir. Her iki takımda skor üretmeye yakın taraf. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, Ivan Toney’in golleriyle 3 puanı kaptı. Brighton engelini 2-0 ile geçtiler.