LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Atletico Madrid İddaa Tahmini 15.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Atletico Madrid deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Athletic Bilbao Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Athletic Bilbao kazanır 2.50, beraberlik 3.25, Atletico Madrid kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao 4 Maçtır Kaybetmiyor

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. Athletic Bilbao’ya 1 puanı getiren gol, oyuna sonradan dahil olan Mikel Vesga’dan geldi. La Liga’da son 4 maçta 10 puan toplayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, lider Barcelona’nın takibini devam ettiriyor. 17 puanı bulunan Bask ekibi, ligde 3. sırada. Bu hafta San Mames Barria’da Atletico Madrid’i konuk edecek Athletic Bilbao’da Ander Herrera kart cezalısı.

Atletico Madrid’den 3 Puan

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Girona karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Bir önceki hafta ise Sevilla deplasmanında 2-0 kazanmayı başarmışlardı. Son 2 maçta 6 puan toplayan Diego Simeone’nin öğrencileri, 16 puan ile 4. sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Athletic Bilbao’nun sadece 1 puan gerisindeler. Zirve takibini devam ettiren Atletico Madrid, lider Barcelona’nın ise 6 puan gerisinde. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge ile golsüz berabere kalan Atletico Madrid, grupta puanını 4’e çıkarttı. Bu hafta Atletico Madrid’de Sergio Reguilon, Felipe ve Marcos Llorente sakat olan isimler.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Ander Herrera kart cezalısı. Atletico Madrid’de Sergio Reguilon, Felipe ve Marcos Llorente sakat olan isimler.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, bu sezon iç sahadao oynadığı 5 maçta sadece Espanyol’a kaybetti. 17 puan ile 3. Sıradalar. Atletico Madrid ise geçen hafta Girona’yı 2-1 ile geçti. Üst üste 6 maçtır skor buluyorlar. Athletic Bilbao’da evinde kolay gol bulan bir takım. San Mames Barria’da goller konuşur. Hem Athletic Bilbao hem de Atletico Madrid skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 3 puanı tek golle aldı. Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 3. Galibiyetini aldılar.