Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Chelsea İddaa Tahmini 16.10.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Chelsea deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Aston Villa ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 4.45, beraberlik 3.75, Chelsea kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Aston Villa Sürpriz Peşinde

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Nottingham Forest’ın konuğu oldu. City Ground’da rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon 2 galibiyeti bulunan Aston Villa, bu 2 galibiyeti de iç sahada elde etti. Bu hafta ise Villa Park’da Chelsea’yi konuk edecekler. Düşme hattına iyice yaklaşan Aston Villa, son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Son 4 maçta mağlubiyetleri yok ama kazanmakta da zorlanıyorlar. Bu hafta Chelsea karşısında Aston Villa’da Lucas Digne, Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea Moralli

Chelsea’de moraller yerinde. Hem Premier Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde üst üste galibiyetler alan Chelsea, yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de konuk ettikleri Wolverhampton’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı deplasmanda 2-0 ile geçen Maviler, grupta liderliğe yükseldi. Premier Lig’de ise üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Graham Potter’ın göreve gelişiyle çıkışa geçen Chelsea, bu hafta konuk olacağı Aston Villa karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana ve N’Golo Kante sakat olan isimler.

Aston Villa – Chelsea Maç Bilgileri

Aston Villa – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Lucas Digne, Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Wesley Fofana ve N’Golo Kante sakat olan isimler.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

İddaa Tahmini

Aston Villa, Premier Lig’de 4 maçtır kaybetmiyor ama bu 4 maçta da sadece 1 galibiyet alabildiler. Geride kalan 9 haftada 2 galibiyetleri var. Chelsea ise üst üste 3 maçtır kazanmayı başarıyor. Graham Potter’ın göreve gelişiyle iyi bir çıkış yakaladılar. Aston Villa karşısında da kazanmalarını bekliyorum. Chelsea, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mason Mount attı Chelsea kazandı. Villa Park’da Aston Villa’yı 2-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini aldılar.