Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Manchester City İddaa Tahmini 16.10.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı olarak izleyebilirisiniz.

Liverpool ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 3.70, beraberlik tercihine 4.00, Liverpool galibiyetine ise 1.95 verildiğini görüyoruz.

Liverpool Çıkış Arıyor

Liverpool, Premier Lig’de zor bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Liverpool, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, 10. sıraya kadar geriledi. Lider Arsenal’ın tam 12 puan gerisine düştüler. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Rangers deplasmanında 7-1 kazanarak moral bulan Liverpool, bu hafta Anfield’da Manchester City’i konuk edecek. Son dönemde Manchester City’e karşı üstünlükleri var ama bu sezon ki performansları ile Manchester City’e karşı koymaları pek kolay değil. Maç öncesinde Liverpool’da Luis Diaz, Arthur, Curtis Jones ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Favori Taraf

Manchester City’de işler yolunda gidiyor. Premier Lig’de lider Arsenal’ın takibini sürdüren Pep Guardiola’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Southampton’ı 4 golle geçti. Etihad’da konuk ettikleri rakibi karşısında 4-0 kazanarak 3 puanı alan Manchester City, Premier Lig’de üst üste 3. galibiyetini aldı. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta içi Kopenhag deplasmanında golsüz berabere kalan Manchester City, grupta liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Anfield’da Liverpool’un konuğu olacaklar. Liverpool ile oynadıkları son 5 resmi maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manchester City, Anfield’da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Manchester City’de Kalvin Phillips ve Kyle Walker’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Manchester City Maç Bilgileri

Liverpool – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Luis Diaz, Arthur, Curtis Jones ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Kalvin Phillips ve Kyle Walker’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta lider Arsenal’a konuk oldular ve 3-2 kaybettiler. Son 3 maçta da galibiyet alamayna Liverpool, Premier Lig’de 10. Sıraya kadar geriledi. Manchester City ise galibiyet serisini sürdürdü. Geçen hafta Etihad’da Southampton’ı 4-0 mağlup ettiler. Arsenal’ın 1 puan gerisinde takibini devam ettiriyorlar. Anfield’da Manchester City’den galibiyet bekliyorum. Haaland önderliğinde 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, çok önemli bir galibiyet aldı. Anfield’da Manchester City’i 1-0 mağlup ettiler ve üst sıra umutlarını arttırdılar.