Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Everton Bahis Tahmini 19.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Newcastle United iç sahada, Everton’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 21.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Newcastle United Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 1.68, beraberlik 4.00, Antalyaspor kazanır ise 5.30 olarak açıklanmış.

Newcastle United Puanla Döndü

Newcastle United, Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Eddie Howe’un ekibi, sahadan 1 puan ile ayrılmayı başardı. Manchester United karşısında golsüz berabere kaldılar ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttılar. Bu 5 maçlık süreçte 3 beraberlik ve 2 galibiyetleri var. Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiren Newcastle United, bu sezon toplamda ise sadece 1 kez kaybetti. Premier Lig’de tek mağlubiyetini Liverpool karşısında aldılar. Maç öncesinde Newcastle United’da Karl Darlow, Emil Krafth, Alexander Isak ve Allan Saint-Maximin’in sakatlıkları bulunuyor.

Everton Düşüşte

Everton, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Manchester United’a 2-1 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyetin ardından Tottenham deplasmanına konuk olan Frank Lampard’ın ekibi, bu karşılaşmayı da 2-0 kaybetti. Premier Lig’de son 2 maçtan da puan çıkartamadılar. Düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Everton, bu hafta Newcastle United deplasmanına konuk olacak. Bu sezon Everton’ın deplasmanda tek galibiyeti var. Premier Lig’de oynadıkları 5 deplasman maçında sadece Southampton’ı mağlup edebildiler. Maç öncesinde Everton’da Ben Godfrey ve Mason Holgate’in sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – Everton Maç Bilgileri

Newcastle United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30 başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Karl Darlow, Emil Krafth, Alexander Isak ve Allan Saint-Maximin’in sakatlıkları bulunuyor. Everton’da Ben Godfrey ve Mason Holgate’in sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Idri, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Everton, son 2 haftadan puan çıkartamadı. Önce Manchester United’a ardından ise Tottenham’a kaybettiler. Newcastle United ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da puan almayı başardılar. Son 5 maçtır kaybetmiyorlar. Everton karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, tek golle kazandı. Miguel Almiron, attığı şık golle takımına 3 puanı getirdi.