Stuttgart Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 19.10.2022

Almanya DFB Kupası’nda 2. Tur heyecanı yaşanırken, Stuttgart sahasında Arminia Bielefeld‘i konuk edecek. 19 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Hovarda, Stuttgart galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.85, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Stuttgart İlk Galibiyetini Aldı

Göreve Michael Wimmer’i getiren Stuttgart, yeni hocasıyla galibiyet hasretine son vermeyi başardı ve 9 haftanın ardından bu sezonki ilk lig galibiyetini aldı. En alt sırayı paylaştığı Bochum’u iç sahada 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Stuttgart, bu sezonki en iyi futbolunu sergiledi. İlk 9 haftadan sadece 5 puan toplamayı başaran ev sahibi, yaptığı teknik adam hamlesinin meyvelerini ilk haftadan toplamaya başladı. İlk kez 4 gol atmayı başaran Stuttgart, Wimmer önderliğinde toparlanma sinyalleri verdi. Ev sahibi galibiyetlerine DFB Kupası’nda devam etmek istiyor.

Arminia Bielefeld Deplasmanda Maç Kazanamadı

Almanya 2. Bundesliga’da ilk 12 hafta sona ererken, Arminia Bielefeld en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 12 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik,  8 yenilgiyle 8 puan toplamayı başarabilen Daniel Scherning’in öğrencileri, en alt sıraya demir attı. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan Bielefeld, kalesinde 8 gole engel olmayı başaramazken, rakiplerine sadece 2 golle karşılık verebildi. 2. Bundesliga’da zor günler geçiren konuk ekibin, Almanya DFB Kupası’nda işi zor. Bundesliga temsilcilerinden Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak olan ekip, bu sezon henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramadı.

Stuttgart – Union Berlin Maç Bilgileri

Stuttgart – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Arminia Bielefeld’in 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Martin Fraisl, Oliver Hüsing, Gebauer, Bello, Cedeno, Lepinjica, Rzatkowski, Robin Hack, Sebastian Vasiliadis, Masaya Okugawa, Luca Serra.

İddaa Tahmini

Yeni hocasıyla ilk maçını kazanan Stuttgart, 4-1’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verdi. Ev sahibinin ligde zor günler geçiren Beielefeld karşısında da galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 golle kazanan Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda 2. Tura damga vurdu. Ev sahibi harika bir sınav verdi ve Arminia Bielefeld karşısında bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.