Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lyon Bahis Tahmini 22.10.2022

beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Lyon karşı karşıya gelecek.

intobet, Montpellier galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.95, Lyon galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Montpellier Düşüşünü Sürdürdü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Milli ara dönüşünde puan kayıpları engel olmayı başaramayan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, Toulouse, Monaco ve Lens karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi. 11. sıraya kadar gerileyen Montpellier, 11 haftadan 4 galibiyet, 7 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabildi. Ev sahibi Lyon karşısında kötü gidişata son vermek istiyor.

Lyon Yeni Hocasıyla Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Lyon, Laurent Blanc yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3-2’li mağlubiyetle ayrıldı. Peter Bosz önderliğinde ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son 6 haftadan galibiyet çıkaramadı. Teknik adam değişikliği de Lyon cephesinde kötü gidişata çare olmazken, özellikle savunmadaki hatalar son haftalara damga vurdu. Rennes karşısında da iyi hücum performansına karşılık, savunma performansıyla sınıfta kalan konuk ekip, 11 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. Lyon kötü gidişata çare arıyor.

Montpellier – Lyon Maç Bilgileri

Montpellier – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Dimitry Bertaud ve Theo Sainte-Luce’nin sakatlıkları devam ediyor. Lyon cephesinde Corentin Tolisso ve Julian Pollersbeck’in sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Joris Chotard, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Houssem Aouar, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 6 haftadır puan kayıplarına çare olamayan ve teknik adam değişikliğine giden Lyon, yeni hocasıyla çıkacağı 2 maçta ilk galibiyetini alacak ve Montpellier engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon deplasmandan 3 puanla dönüyor. Blanc yönetiminde ilk galibiyetini alan konuk ekip bu hafta bizleri yanıltmadı. Mücadeleyi iki takımda 10 kişi tamamladı. Kazananları tebrik ederiz.