İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.10.2022

İddaa fikstüründe 26 Ekim Çarşamba akşamı sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Viktoria Plzen: H1, 1.25 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; İnter sahasında Viktoria Plzen’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 5. hafta mücadelesi, 26 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN. İnter iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Sassuolo, Salernitana ve Fiorentina karşısında kazanarak zirve yarışına dahil oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise açılışı Bayern Münih galibiyetiyle yapan İnter, son 3 haftadan 7 puan toplamayı başardı. İlk galibiyetini Viktoria Plzen karşısında alan ev sahibi, son 2 hafta ise Barcelona’dan 4 puan topladı. Lider Bayern Münih’in ardından grubun en iyi performansını sergileyen İnter, bu hafta Viktoria Plzen’i bir kez daha mağlup etmesi halinde, Son 16 biletini cebin koymayı başarabilir. Puanı olmayan Plzen karşısında ev sahibi favori taraf. Viktoria Plzen cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni kabusa döndü. C Grubu’nda 4 haftayı puansız geride bırakan konuk ekip, en zayıf halka haline geldi. Barcelona ve İnter mağlubiyetleriyle açılışı yapan Viktoria Plzen, son 2 haftada ise Bayern Münih engeline takıldı. Gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Michal Bilek’in öğrencileri, son 2 haftadan galibiyet çıkarmak zorunda. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde namağlup bir performans grafiğiyle ilk 12 haftayı geride bırakan Plzen, aynı etkiyi devler sahnesinde gösteremedi. Bu hafta İnter deplasmanına konuk olacak olan Çekya temsilcisi, ilk maçta rakibine iç saha avantajıyla 2-0 kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya girilirken Son 16 yarışında avantajlı konumda olan İnter, grubun en zayıf halkası Viktoria Plzen karşısında bir kez daha farklı skorla galibiyete uzanacaktır.

Barcelona – Bayern Münih: İY 1.5 ÜST, 1.85 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun namağlup lideri Bayern Münih, 26 Ekim Çarşamba akşamı Barcelona deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tehlike çanları Barcelona için çalıyor. Devler sahnesinde ilk maçta Viktoria Plzen’i iç sahada 5-1 mağlup etmeyi başaran Xavi’nin öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Son 16 şansını İnter karşısında kaybettiği 5 puanla zora sokan Katalanar, son 2 hafta Bayern Münih ve Viktoria Plzen karşısında kazanmak zorunda kaldı. Bayern Münih’e deplasmanda 2-0 kaybeden Barcelona, rakibin iç sahada konuk edecek. İspanya La Liga’da 11 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran BARÇA, şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. Son 2 hafta toplamda 7 golle Villarreal ve Athletic Bilbao’yu mağlup etmeyi başaran ev sahibi, kalesinde gole geçit vermedi. La Liga performansıyla güven tazeleyen Barcelona’da hedef 3 puan. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Bayern Münih gruptan çıkmayı garantiledi. Son 16 biletini 4’te 4 yaparak cebine koyan Nagelsmann’ın öğrencileri, 12 puanı 13 golle toplarken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Devler sahnesinde 4 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Bavyera ekibi, bu hafta Barcelona’ya deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip ilk maçta rakibini 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan galip ayrılmayı başaran Bayern Münih, 7 golle 6 puan toplarken, kalesinde gole geçit vermedi. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen Bayern Münih, Son 16 biletini almasına rağmen Şampiyonlar Ligi sahnesinde galibiyet adına güven vermeye devam ediyor. Dev maçta iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen Barcelona ve liderliği garantilemek isteyen Bayern Münih karşı karşıya geliyor. İki takımında fişi ilk yarında çekmek isteyeceğini ve 45 dakika sonunda 15. gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Frankfurt – Marsilya: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Frankfurt sahasında Marsilya’yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesi, 26 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Oliver Glasner ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da son 2 haftada aldığı rahat galibiyetlerle güven tazeledi. Frankfurt son 2 haftada Bayer Leverkusen ve Gladbach engellerini zorlanmadan geçerken, attığı 8 gole karşılık, rakiplerine sadece 2 gol şansı tanıdı. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise 4 maçtan 4 puan çıkarabilen son Avrupa şampiyonu Frankfurt, bitime 2 hafta liderlik umutlarını koruyor. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başardığı Marsilya karşısına taraftarı önünde çıkacak. Frankfurt’un galibiyete ihtiyacı var. 4 takımında Son 16 şansı devam ederken, iç saha avantajıyla kritik bir maça çıkacaklar. Fransa Ligue 1’in 12. haftasında Lens engeline takılan Marsilya, en yakın rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmazken, üst üste 3. mağlubiyetini aldı. İlk 9 haftada namağlup performansıyla şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Igor Tudor’un öğrencileri, Ajaccio, PSG ve Lens karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise ilk 2 hafta Tottenham ve Frankfurt’a kaybeden konuk ekip, Sporting karşısında 2 maçta aldığı farklı galibiyetlerle yükselişe geçti. Liderin en yakın takipçisi olarak son 2 haftaya giren ve Son 16 yolunda avantaj sahibi olan Marsilya, iç sahada kaybettiği Marsilya karşısında galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda zirve takibini sürdüren Frankfurt ve Marsilya karşı karşıya geliyor. Bitime 2 hafta kala liderliğe odaklanan iki takımında zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.60

Bets10 Bahis Oranı: 25.16