UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Midtjylland İddaa Tahmini 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda bitime 2 hafta kala, Lazio ile Midtjylland karşı karşıya gelecek. 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.30, Midtjylland galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.26 oran kazandırıyor.

Lazio Zirveye Aday

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde ise zirve yarışını sürdürüyor. Serie A Ligi’nde son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Atalanta karşısında 2-0’lık galibiyete imza atarken, rakibine deplasmanda sezonun ilk mağlubiyetini tattırdı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda 4 maçtan 5 puan toplamayı başaran Sarri’nin öğrencileri, lider ile aynı puanda. 4 takımında puanı aynı. Lazio gruptan çıkmak adına iç sahada kader maçlarından birisine çıkacak. Lazio deplasmanda 5-1 kaybettiği Midtjylland karşısında kazanarak, son haftaya avantajlı girmek istiyor.

Midtjylland Gol Yollarında Etkili

Midtjylland, Danimarka Süper Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekip 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, zorlu UEFA Avrupa Ligi fikstüründe ise son 3 haftadan 5 puan topladı. Lazio karşısında aldığı galibiyetle zirve yarışında ben de varım demeyi başaran konuk ekip, son 2 hafta Feyenoord karşısında 2-2’lik beraberliklere razı geldi. 5 puanla zirvenin ortakları arasında yer alan Midtjylland, bu hafta Lazio deplasmanına çıkacak. Rakibi gibi galibiyete ihtiyacı olan Danimarka temsilcisi, son 3 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve Avrupa sahnesinde iyi hücum performansları sergiledi.

Lazio – Midtjylland Maç Bilgileri

Lazio – Midtjylland Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da bu hafta Ciro Immobile’nin sakatlığı devam ediyor. Lazzari ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Gila Fuentes.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Evander, Paulo da Silva, Sory Kaba, Gustav Isaksen, Anders Dreyer.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda haftaya liderlik hedefiyle giriyor. Bitime 2 hafta kala Lazio ve Midtjylland’ın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Midtjylland henüz 8. dakikada Gustav Isaksen’in golüyle öne geçmeyi başarırken, Lazio iç sahada Pedro ve Milinkovic-Savic’in golleriyle geri dönmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.