LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Elche Bahis Tahmini 05.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Son sıradaki Elche deplasmanda, Valladolid ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valladolid Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Valladolid kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Elche kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Valladolid İç Sahada Etkili 

Valladolid, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Osasuna deplasmanından puansız döndü. El Sadar’da rakibine 2-0 kaybeden Pacheta’nın öğrencileri, 2 maç aradan sonra mağlubiyet ile tantıştı. Bu hafta ise Jose Zorrilla’da Elche ile karşı karşıya gelecekler. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Valladold, iç sahada başarılı sonuçlar alan bir takım haline büründü. Bu hafta konuk edecekleri Elvhe karşısında da maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Valladolid’de Anuar Tuhami ve Luis Perez’in sakatlıkları devam ediyor. 

Elche 12 Maçtır Kazanamıyor 

Elche’de galibiyet hasreti geçen hafta yine devam etti. Manuel Martinez Valero’da konuk ettikleri Getafe karşısında da puan almayı başaramadılar. Geride kalan 12 haftada galibiyeti bulunmayan Elche, son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Getafe’ye 1-0 kaybeden Elche’de işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta ise Valladolid deplasmanına konuk olacaklar. Son 2 deplasman maçında Valencia ve Espanyol’a karşı puan aldılar ama oyun anlamına hiçbir üretkenlikleri yok. Valladolid maçı öncesinde Elche’de Javier Pastore’nin sakatlığı devam ediyor. 

Valladolid – Elche Maç Bilgileri

Valladolid – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Anuar Tuhami ve Luis Perez’in sakatlıkları devam ediyor. Elche’de Javier Pastore’nin sakatlığı devam ediyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Valladolid, maçın favorisi. Geçen hafta El Sadar’da Osasuna’ya 2-0 kaybettiler ama bu maçta puan kaybı beklenen bir gelişmeydi. Konuk ekip Elche ise ligin dibine demir atmış durumda. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Getafe’ye 1-0 kaybettiler. 12 maçta da galibiyetleri bulunmuyor. Valladolid’den 3 puan bekliyorum. Taraftarı önünde konuk edecekleri Elche’yi rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid, son sıradaki rakibi karşısında 3 puan almayı başardı. Elche karşısında 2-1 kazandılar ve haftayı galibiyet ile geçtiler.