LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Cadiz Bahis Tahmini 05.11.2022

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cadiz deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Getafe ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 2.18, beraberlik tercihinin 3.20, Cadiz galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe’den 3 Puan

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elche deplasmanına konuk olan Getafe, Enes Ünal’ın attığı şık golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 5 maç aradan sonra kazanan Quique Flores’in ekibi, son 4 maçında ise mağlubiyet yaşamadı. Düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Getafe’de moraller yerinde. Bu hafta ise Alfonso Perez’de düşme hattındaki Cadiz’i konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Jordan Amavi kart cezalısı. Fabricio Angileri ve Damian Suarez ise sakat.

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, geçtiğimiz haftayı sürpriz bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Atletico Madrid karşısında, son saniyet golüyle 3 puana ulaştılar. Rakibini 3-2 mağlup eden Sergio Gonzalez’in öğrencileri, tam 5 maç aradan sonra kazandı. Geride kalan 12 haftada 2. Galibiyetini elde eden Cadiz, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Elche’nin 6 puan önündeler ve düşme hattından kurtulma çabaları devam ediyor. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Cadiz’de Joseba Zaldua ve Momo Mbaye’nin sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Cadiz Maç Bilgileri

Getafe – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jordan Amavi kart cezalısı. Fabricio Angileri ve Damian Suarez ise sakat. Cadiz’de Joseba Zaldua ve Momo Mbaye’nin sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Getafe’de moraller yerinde. Geçen hafta Elche’nin konuğu olan Getafe, rakibini 1-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile düşme hattının üzerine çıktılar. Öte yandan 4 maçtır da kaybetmiyorlar. Cadiz ise geçen hafta sürpriz yaptı ve Atletico Madrid’i 3-2 ile geçti. Bu sezon 2. Galibiyetini aldılar. Getafe, maçın favorisi. Cadiz karşısında da kazanırlar ve çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.