Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Roma İddaa Tahmini 09.11.2022

Sassuolo evinde Roma‘y konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında sahne alacak mücadele, 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mapei Stadı’nn ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sassuolo galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.55, Roma galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Alt Sıralardan Kurtulamadı

Sassuolo son haftalarda düşüşe geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 15 puanla 13. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Torino ve Salernitana karşısında kalesini gole kapatarak 2’de 2 yapmayı başarırken, son 5 haftanın 4’ünde mağlup oldu. 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başaramayan Sassuolo, İnter, Atalanta, Napoli ve Empoli karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, tek galibiyetini ise Hellas Verona’ya karşı iç sahada aldı. Düşme hattındaki rakibi dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Sassuolo, bu hafta sahasında Roma’yı konuk edecek.

Roma Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında Lazio derbisine çıkan Roma, Avrupa yorgunu döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde sezonun 4. mağlubiyetini aldı. İç sahada ezeli rakibine 1-0 kaybeden Jose Mourinho ve öğrencilerinde derbi kabusu devam ediyor. Son 3 haftada Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başaran Roma, Napoli ve Lazio derbilerinden ise eli boş döndü. Liderin 10 puan gerisine düşen konuk ekip, Udinese, Atalanta, Napoli ve Lazio dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Alt sıralardaki rakiplerine bariz bir üstünlük kuran Roma, bu hafta Sassuolo deplasmanında teselli galibiyeti arayacak. Konuk ekibin zirve yarışında kalmak için tekrar galibiyete ihtiyacı var.

Sassuolo – Roma Maç Bilgileri

Sassuolo – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo cephesinde Gregoire Defrel, Mert Müldür ve Domenico Berardi’nin sakatlıklar devam ediyor. Roma cephesinde ise Wijnaldum, Dybala, Spinazzola ve Lorenzo Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Chris Smalling, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde haftayı derbi mağlubiyetiyle kapatan Roma, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Jose Mourinho ve öğrencileri, Sassuolo deplasmanında kazanarak, zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Roma, Dybala’nın yokluğunda puan kayıplarına devam ediyor.