Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Salernitana Bahis Tahmini 09.11.2022

S Sport Plus ekranlarından 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Salernitana karşı karşıya gelecek.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.25, Salernitana galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Fiorentina Vites Yükseltti

Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Konferans Ligi’nde Son 32 biletini cebine koymayı başarırken, üst üste 4 galibiyete imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır kazanan Fiorentina, iki kulvarda birden etkisini arttırdı. Spezia’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Sampdoria karşısında Bonaventura ve Milenkovic’in golleriyle 2-0’lk galibiyete uzandı. Bu sezon ligde ilk kez üst üste 2 galibiyete imza atan Fiorentina, Salernitana karşısına formda ve moralli çıkacak. 16 puanla 11. sırada yer alan Fiorentina, galibiyetlerine devam ederek, üst sıralara yetişmek istiyor.

Salernitana Formunun Zirvesinde

İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftası sahasında Cremonese’yi konuk eden Salernitana, 2 kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Son dakikalarda rakibine 2 penaltı vuruşunda gole geçit vermeyen konuk ekip, yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı. Spezia ve Lazio galibiyetlerinin ardından iyi performansını sürdüren Salernitana, 13 hafta sonunda 17 puana ulaşırken, 9. sırada kendisine yer buldu. Alt sıralardan kurtulmayı başaran konuk ekip, bu hafta Fiorentina deplasmanına çıkacak. Konuk ekip bu sezon ilk kez 3 maçlık yenilmezlik serisine ulaşırken, deplasmana moralli çıkacak. Rakibinin 1 puan üzerinde yer alan Salernitana, üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Fiorentina – Salernitana Maç Bilgileri

Fiorentina – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da bu hafta Riccardo Sottil, Nicolas Gonzalez ve Gaetano Castrovilli’nin sakatlıkları devam ediyor. Salernitana cephesinde Norbert Gyömber’in sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Federico Fazio, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Fiorentina ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Formunun zirvesindeki iki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan ev sahibi Fiorentina oldu. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Salernitana ise deplasmanda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.