2022 FIFA Dünya Kupası Katar

İngiltere İran İdda Tahmini 21.11.2022

2022 Dünya Kupası B Grubu‘nda heyecanı 21 Kasım Pazartesi akşamı, İngiltere ile İran arasında oynanacak zorlu mücadeleyle başlıyor. Katar’da düzenlenen dev organizasyonun ikinci günün ilk maçı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İngiltere galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.40, İran galibiyetine ise 10.50 oran belirlemiş durumda. 2022 Dünya Kupası için Bets10 tarafından açılan kampanyada, takımını seç, 100 TL Yatır, Dünya Kupası boyunca seçtiğin takım gol attıkça kazan uygulamasında İngiltere’yi seçmeniz halinde, her gol başına 105 TL kazanma şansına sahipsiniz.

Canlı Bahse Extra Oran: Bets10 tarafında sizlere özel canlı bahis kampanyalarında, İngiltere ilk yarıyı İran karşısında 1-0 geride kapatması halinde, ikinci yarda İngiltere maçı kazanır seçeneğine özel oranlar açacak ve en yüksek oranlarla sizlere kazanma şans sunacak.

İngiltere Galibiyetle Başlamak İstiyor

2022 Dünya Kupası B Grubu’nda mücadele edecek olan İngiltere, ABD, Galler ve İran’ın arasında liderlik koltuğunu favorisi olarak gösteriliyor. Gareth Southgate ve öğrencileri, Dünya Kupası yolunda Avrupa Elemeleri I Grubu’na namağlup performansıyla damga vurmuştu. 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran İngiltere, tam 39 kez rakip fileleri havalandırdı. Hücum etkisinin yanı sıra, savunmada da başarılı olan ekip kalesinde sadece 3 gole izin verdi. Eleme performansıyla şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu bizlere ispatlayan İngiltere, UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta aynı etkiyi gösteremedi. Almanya, İtalya ve Macaristan karşısında en zayıf halka olmaktan kurtulamayan ekip, 6 maç sonunda galibiyet dahi alamadan B Ligi’ne düştü. Genç isimlere forma şansı veren İngiltere, iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi diyebiliriz. 2018 Dünya Kupası’nda 4. olan ev sahibi, en son ve tek şampiyonluğunu ise 1996 yılında yaşadı.

İran’da Göreve Queiroz Geldi

2022 Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kala İran’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.  Dünya Kupası biletini getiren teknik adam Dragan Skocic ile yollar ayrılırken, göreve gelen isim Carlos Queiroz oldu. Portekiz, Mısır ve Kolombiya’nın başında gördüğümüz tecrübeli teknik adam, 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda sürpriz bir performansla ilk 2 içerisinde yer almak istiyor. 2022 Dünya Kupası Asya Elemeleri 2. Tur ve 3. Tur gruplarını lider tamamlayan İran, toplamda 18 maça çıkarken, 14 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. 2018 Dünya Kupası B Grubu’nda mücadele eden konuk ekip, Portekiz ve İspanya’nın gerisinde kalarak gruptan çıkamamıştı. İlk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya olan İran, ilk maçına İngiltere karşısında çıkacak.

İngiltere – İran Maç Bilgileri

İngiltere – İran Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 16:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Uluslararası Halife Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Eric Dier, John Stones, Luke Shaw, Trent Alexander-Arnold, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

İran’ın 11’i Belli mi?

İran’ın muhtemel kadrosu: Alireza Beiranvand, Hossein Kanaani, Majid Hosseini, Sadegh Moharrami, Ahmad Nourollahi, Ali Gholizadeh, Omid Noorafkan, Saeid Ezatolahi, Alireza Jahanbakhsh, Allahyar Sayyadmanesh, Sardar Azmoun.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme performansıyla birlikte İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nın favorileri arasında yer alıyor. B Grubu’nda açılışı zayıf halkalar arasında gösterilen İran karşısında yapacak olan İngiltere, ilk yarıda ve ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: İY ve MS 1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: İY ve MS 1, Oran 20.22

Maç Sonucu: 6-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere ilk yarıya ve ikinci yarıya 3’er golle damga vurdu. İlk yarda rakibine 3-0’lık üstünlük kuran İngiltere, ikinci yarıda skoru 6-2’ye getirmeyi başardı ve ilk hafta harika bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.