2022 FIFA Dünya Kupası Katar

ABD Galler İddaa Tahmini 21.11.2022

ABD ile Galler, 21 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası‘nın 2. gününde sahne alacak B Grubu ilk hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, ABD galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.20, Galler galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.44, 2.5 Alt seçeneği ise 1.59 oran kazandırıyor. Bets10 sitesi 2022 Dünya Kupası için hazırladığı özel fırsatlarda, favori takımını seç, attığı her gol başına özel oranlar kazan kampanyasında, ABD‘yi seçmeniz halinde her gol başına 180 TL kazanacaksınız.

Canlı Bahse Extra Oran: Bets10 tarafından sunulan bir diğer 2022 Dünya Kupası fırsatında ise, ABD ve Galler’in ilk yarıyı golsüz beraberlikle geçirmesi halinde, ikinci yarda 1.5 Üst ve 2.5 Üst seçeneklerinde çok özel oranlar Bets10 tarafından açılacak ve kazanma fırsatı bulacaksınız.

ABD Galibiyet Hedefinde

Teknik adam Gregg Berhalter, ABD’ye 2022 Dünya Kupası biletini getirdi. 2018 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ABD, çareyi teknik adam değişikliğinde aramıştı. Berhalter önderliğinde aradığı başarıyı bulan ekip, 2022 Dünya Kupası CONCACAF Elemeleri Final Turu’nda 14 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başardı. Averaj farkıyla Kosta Rika’yı geçmeyi başaran ABD, Kanada ile Meksika’nın ardından Dünya Kupası’na gitmeye hak kazandı. Sadece Kanada, Panama ve Kosta Rika deplasmanlarında mağlup olan ekip, iç sahada ise namağlup bir performans gösterdi. 14 haftalık fikstürün 9’unda gol bulmayı başaran ABD, toplamda 21 kez rakip fileleri sarsarken, kalesinde 10 gole izin verdi. . Dünya Kupası öncesinde CONCACAF Uluslar Ligi’nde mücadele eden ABD, Grenada engelini zorlanmadan geçerken, El Salvador ile deplasmanda berabere kaldı. ABD, Dünya Kupası açılışını Galler karşısında yapacak.

Galler Güven Vermedi

2022 Dünya Kupası B Grubu’nda, İngiltere, ABD ve İran ile beraber mücadele edecek olan Galler, kağıt üzerinde İran ile birlikte zayıf halka olarak gösteriliyor. İlk 2 şansının düşük görüldüğü Robert Page’in öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde 10 maça çıkarken, sadece Belçika’ya kaybetti. E Grubu’nda açılışı Belçika mağlubiyetiyle yapan Galler, geri kalan 7 maçtan 15 puan topaldı ve 2. sırada yer aldı. Avusturya ve Ukrayna ile birlikte Play Off mücadelesi veren konuk ekip, iki rakibini de mağlup ederek adını 2022 Dünya Kupası’na yazdırdı. 10 maçta 17 gol atıp, 10 gol yediklerini belirtelim. UEFA Uluslar A Ligi 4. Grupta son provasını yapan Galler, 6 maçtan 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. 6 maçlık fikstürde son derece etkisiz kalan Galler, güven vermeyi başaramadı.

ABD – Galler Maç Bilgileri

ABD – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

ABD’nin 11’i Belli mi?

ABD’nin muhtemel kadrosu: Matt Turner, DeAndre Yedlin, Walker Zimmerman, Antonee Robinson, Joe Scally, Tyler Adams, Yunus Musah, Christian Pulisic, Kellyn Acosta, Gio Reyna, Timothy Weah.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Wayne Hennessey, Ben Davies, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Joe Allen, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Gareth Bale, Kieffer Moore.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’nda katılmayı başaran ABD ve Galler, açılışı galibiyete yapmak istiyor. Son yıllarda hoca değişikliğiyle yükselişe geçen ABD, İngiltere’nin ardından grubun en güçlü takımı olarak gösteriliyor. ABD açılışı Galler karşısında galibiyetle yapacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Timothy Tarpeh Weah ve Gareth Bale’in karşılıklı golleriyle puanlar bölüşüldü. İki takımda 1’er puana razı gelirken, galibiyete çok yaklaşan ABD, mücadelede üstünlüğünü koruyamadı.