2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Kamerun Sırbistan İddaa Tahmini 28.11.2022

2022 Dünya Kupası G Grubu 2. Maçında, grupta puanı bulunmayan Kamerun ve Sırbistan karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından takip edilebilecek.

Kamerun ve Sırbistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kamerun kazanır 1.20, beraberlik 4.30, Sırbistan kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Canlı Bahis Extra Oran: Kamerun – Sırbistan maçı başlamadan önce verilen extra oranların yanı sıra, maç devam ederken de birbirinden sürpriz ve bol yüksek oranlar sizleri bekliyor. Örnek olarak ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve ikinci yarı da en az 2 gol çıkma oranının 2.00 orandan bir anda 10.00 orana kadar çıkabileceğini belirtelim. Bu tür fırsatlara Bets10 sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kamerun Tek Golle Kaybetti

Kamerun, 2022 Dünya Kupası G Grubu ilk maçında istediği sonucu alamadı. İsviçre ile karşı karşıya gelen Kamerun, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmış oldu. İkinci yarıda Breel Embolo’nun golüne engel olamayan Rigobert Song’un ekibi, grupta puanı bulunmayan 2 takımdan biri. Grubun 2. maçında ise Sırbistan ile karşı karşıya gelecekler. Kamerun’un Sırbistan’a nazaran daha mütevazi bir kadrosu var ve rakibi karşısında işleri hiç kolay değil.

Sırbistan Favori Taraf

Sırbistan, 2022 Dünya Kupası’na mağlubiyet ile giriş yaptı. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Brezilya’ya karşı sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İlk yarıda iyi bir direnç gösteren Sırbistan, maçın ikinci yarısında Richarlison’un gollerine engel olamadı ve karşılaşmadan puansız ayrıldı. İlk maçlar sonunda ise grupta son sırada yer aldılar. Grubun 2. maçında ise Kamerun ile karşı karşıya gelecek olan Sırbistan, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Kamerun – Sırbistan Maç Bilgileri

Kamerun – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 13.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kamerun'un ilk 11’i Belli mi?

Kamerun’un muhtemel kadrosu: Andre Onana, Nicolas Nkoulou, Collins Fai, Jean Charles Castelletto, Nouhou Tolo, Andre Zambo Anguissa, Samuel Oum Gwet, Martin Hongla, Toko Ekambi, Maxim Choupo Moting, Bryan Mbeumo

Sırbistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic Savic, Starhinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Filip Mladenovic, Nemanja Gudelj, Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Sasa Lukic, Sergej Milinkovic Savic, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Kamerun, grubun ilk maçında istediği sonucu alamadı. İsviçre’ye karşı sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Sırbistan ise güçlü Brezilya’ya 2-0 kaybetti. İkinci yarıda yedikleri gollerle puan alamadılar. Sırbistan, Kamerun karşısında maçın favorisi. Kadro kaliteleri de rakibinden önde. Sırbistan kazanır ve grupta ilk kez galibiyet sevinci yaşar.

İddaa Oranı:  MS 2, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sırbistan, 3-1 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşma 3-3 sona erdi.