Fenerbahçe İstanbulspor İddaa Tahmini 20.12.2022

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe ile İstanbulspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe bugün İstanbulspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.25, beraberlik tercihine 6.00, İstanbulspor galibiyetine 10.00 oran veriyor. 

Fenerbahçe Sahne Alıyor

Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına Süper Lig’de lider olarak girdi. Jorge Jesus’un öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son maçta Kadıköy’de Giresunspor’a 2-1 mağlup olmuştu. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Sarı Lacivertliler, bu sezon Süper Lig’de 2. Mağlubiyetini yaşadı. Avrupa Ligi’nde ise gruptan lider çıkarak dikkat çektiler. Bu hafta içi Türkiye Kupası 5. Turunda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, turun net favorisi olarak gösteriliyor. İstanbulspor karşısında Fenerbahçe’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

İstanbulspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

İstanbulspor adına son derece zor bir eşleşme. Türkiye Kupası 5. Turunda Süper Lig’in en güçlü takımı olarak gösterilen Fenerbahçe ile karşılalaşacaklar. Bir önceki turda Etimesgut Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek tur atlayan İstanbulspor, Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Süper Lig’de haftalardır puan alamayan Fatih Tekke’nin öğrencileri, Dünya Kupası arası öncesinde ligde oynadığı son maçta Hatayspor’a 1-0 kaybetmişti. Süper Lig’de oynadıkları son 6 maçı ise kaybettiler. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – İstanbulspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Joao Pedro ve Arda Güler’in sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Enner Valencia, Serdar Dursun

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, turun favorisi olarak gösteriliyor. Türkiye Kupası’na 5. Turdan katılan Jorge Jesus’un ekibi, İstanbulspor ile karşılaşacak. İstanbulspor ise Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Etimesgut Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek turu geçmişti. Kadıköy’de Fenerbahçe’den rahat bir galibiyet bekliyorum. İstanbulspor’u farklı mağlup ederek turu geçmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, kolay bir galibiyet aldı. İstanbulspor’u 3-0 mağlup etiler ve turu geçen taraf oldular.