TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 24.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Trabzonpsor ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 2.81, beraberlik tercihinin 3.73, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.52 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de son dönemde galibiyet almakta zorlanmaya başladı. Dünya Kupası arasına Ankaragücü beraberliği ile giren Bordo Mavililer, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Trabzonspor, lider Fenerbahçe’nin 6 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta ise lider Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Bu sezon taraftarı önünde 6 Süper Lig maçına çıkan Abdullah Avcı’nın ekibi, bu maçların hiçbirini kaybetmedi. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maçı Fenerbahçe’ye karşı da 3-1 kazanmışlardı. Maç öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Bruno Peres, Serkan Asan ve Djaniny’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe Lider Konumda 

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası’nda İstanbulspor’u konuk etti. Kadıköy’de taraftarı önünde maçı 3-0 kazanan Sarı Lacivertliler, turu geçen taraf oldu. Süper Lig’de ise oynadıkları son maçta Giresunspor’a 2-1 kaybetmişlerdi. 1-0 öne geçtikleri maçta 10 kişi kalan Sarı Lacivertliler, ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-1 mağlup oldu ve bu sezon Süper Lig’de 2. kez mağlubiyet yaşadı. Jorge Jesus’un öğrencileri, bu sezon yoluna 3 kuvlarda devam ediyor. Süper Lig’in geride kalan 13 haftada en fazla skor üreten takımı olduklarını da belirtelim. En yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Arda Güler ve Joao Pedro, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. 

Trabzonspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Bruno Peres, Serkan Asan ve Djaniny’nin sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de Arda Güler ve Joao Pedro, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Yusuf Erdoğan, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Trabzonspor, zirve takibini sürdürmek istiyor ama son dönemde Süper Lig’de ciddi puan kayıpları yaşadılar. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Ankaragücü ile 1-1 berabere kalmışlardı. Lider Fenerbahçe ise sezonun 2. Galibiyetini Dünya Kupası arasına girerken yaşadı. Giresunspor’a iç sahada 2-1 kaybettiler. Bu karşılaşmada tara bahsine yönelmek son derece riskli. 3 golün çıkacağı zevkli bir derbi bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ettiler ve zirve yarışına ortak oldular.