TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray İstanbulspor Maç Tahmini 25.12.2022

25 Aralık Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Türkiye Süper Lig mücadelesinde, Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.81, İstanbulspor galibiyetine ise 9.31 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.11, beraberliğe 5.23, konuk ekibe ise 8.78 oran veriyor.

Galatasaray Son Haftalara Damga Vurdu

2022 Dünya Kupası dönüşünde Galatasaray cephesinde bir kez daha sahaya imdat çekici Bafetimbi Gomis çıktı ve Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda galibiyeti getirdi. Sahalara Keçiörengücü karşısında geri dönen Galatasaray, son 20 dakikaya kadar rakip savunmayı geçmekte başarısız olurken, oyuna Kerem ve Gomis’in girmesiyle birlikte aradığı golü buldu. 2022 Dünya Kupası öncesi Başakşehir’i deplasmanda 7-0 mağlup etmeyi başaran ve Türkiye Süper Lig sahnesinde 3’te 3 yapmayı başaran Galatasaray’dan, ara dönüşü eser yoktu diyebiliriz. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıksalar da, yıldızlarla dolu kadronun iyi bir sınav vermediğini söyleyebiliriz. Beşiktaş derbisinden alınan 3 puanın ardından, Başakşehir karşısında harika bir galibiyete imza atan Sarı Kırmızılılar, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Icardi son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekerken, Kerem Aktürkoğlu ise 5 golle takımın en fazla gol atan ismi. İstanbulspor’u sahasında konuk edecek olan Galatasaray, iç sahada 4 maçtır kaybetmiyor.

İstanbulspor Düşme Potasında

Türkiye Süper Ligi’nin yeni temsilcilerinden İstanbulspor, ilk 13 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alıyor. 17 yıllık aranın ardından Süper Lig sahnesine geri dönen konuk ekip, ilk 13 haftadan sadece 8 puan toplayabildi. Düşme hattında yer alan İstanbulspor, Alanyaspor ve Karagümrükspor deplasmanlarından 3’er puanla dönmeyi başarırken, geri kalan 11 haftadan sadece 2 puan topladı. 3 hafta önce göreve Fatih Tekke’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ederken, son 6 haftadan puan dahi çıkaramadı. 2022 Dünya Kupası’na son derece kötü bir performans grafiğiyle giren İstanbulspor, aradan Fenerbahçe deplasmanında geri dönerken, 3-1’lik mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Fenerbahçe karşısında son derece etkisiz kalan ekip, savunmada çok önemli açıklar verdi. Ara konuk ekipte toparlanmak için yeterli olmazken, İstanbulspor güven vermemeye devam ediyor.

Galatasaray – İstanbulspor Maç Bilgileri

Galatasaray – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fernando Muslera kart cezalısı. Sergio Oliviera, Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross’un ise sakatlıkları devam ediyor. İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadroda yer almayacak.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Jankat Yılmaz, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Haris Seferovic.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Lig sahnesinde 2022 Dünya Kupası öncesi en formda takımlar arasında yer alan Galatasaray, İstanbulspor karşısında lige geri dönüyor. Sarı Kırmızılılar, taraftarı önünde düşme hattındaki İstanbulspor’u zorlanmadan mağlup etmeyi başaracak ve zirve takibini kayıpsız sürdürecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye Süper Lig’de yeni lider Galatasaray. Sarı Kırmızılılar, iç sahada İstanbulspor engelini kayıpsız geçmeyi başarırken, liderlik koltuğuna oturdu. Ev sahibi devre arasına 2 fark önder girmeyi başarsa da, ikinci yarıda farkın 1’er inmesine engel olamadı.