LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Rayo Vallecano Bahis Tahmini 29.12.2022

İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Girona iç sahada, Rayo Vallecano’yu ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Girona Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Girona kazanır 2.45, beraberlik 3.25, Rayo Vallecano kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Girona Moralli

Girona’da moraller yerinde. La Liga’da üst üste galibiyetler alarak düşme hattının üzerine çıkan Girona, oynadığı son maçta Elche’yi deplsmanda 2-1 ile geçmişti. La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Michel’in ekibi, bu 4 maçlık süreçte ise 8 puan topladı. Montilivi’de iyi sonuçlar alan Girona’nın iç sahada oynadığı son 3 maçını da kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta konuk edecekleri Rayo Vallecano karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Maç öncesinde Girona’da Javi Hernandez ve Reiner sakat olan isimler.

Rayo Vallecano’da 2 Cezalı

Rayo Vallecano, La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Vallecas’da Celta Vigo’yu konuk eden Rayo Vallecano, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberlik ile birlikte kaybetmeme serileri 6 maça çıkmış oldu. Bu 6 maçlık süreçte Cadiz, Sevilla ve Real Madrid gibi takımları da yenmeyi başardılar. Andoni Sagarna’nın ekibi bu hafta Girona’ya konuk olacak. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Oscar Valentin ve Alejandro Catena kart cezalısı.

Girona – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Girona – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Javi Hernandez ve Reiner sakat olan isimler. Rayo Vallecano’da Oscar Valentin ve Alejandro Catena kart cezalısı.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, La Liga’da 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Celta Vigo ile golsüz berabere kalan Rayo Vallecano, seriyi 6 maça çıkarttı. Girona ise La Liga’da 4 maçtır kaybetmiyor. Son maçta Elche’yi deplasmanda 2-1 ile geçtiler. Rayo Vallecano, bana göre maçın favorisi. Girona deplasmanında da iyi bir oyun ile puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.40

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Girona ile 2-2 berabere kaldılar ve yenilmezlik serileri 7 maça çıktı.